Rumelilerden Doğanspor’a hayırlı olsun ziyareti

İnegöl Rumeli Türkleri Kültür ve Dayanışma Derneği, İnegöl’ün köklü spor kulüplerinden olan Doğanspor’un yeni yönetimine hayırlı olsun ziyaretinde bulundu.

Yayınlama: 19.11.2014
620
A+
A-

İnegöl Rumeli Türkleri Kültür ve Dayanışma Derneği Yönetim Kurulu, önceki akşam İnegöl’ün köklü spor kulüplerinden Doğanspor’un yeni yönetimini ziyaret ederek hayırlı olsun temennilerinde bulundular.  Ziyarette bir konuşma yapan İnegöl Rumeli Türkleri Kültür ve Dayanışma Derneği Başkanı Salim Kaplan, Bursa ve İnegöl futbolunun en eski ve köklü kulüplerinden olan Doğanspor’un daha büyük başarılara layık olduğunu, yerinin burada olmaması gerektiğini söyledi.

 

1936 RUHU YENİDEN YAŞAYACAKTIR








Doğanspor’un Türk futboluna büyük değerler kazandırdığını da kaydeden Salim Kaplan, “Tahsin Semiz yönetiminin Doğanspor’u yukarılara ve daha büyük başarılara taşıyacağına inanıyorum. Doğanspor, birçok kulüpte olmayan iyi tesislere sahip. Yönetimde hepsi birbirinden değerli genç arkadaşlarımız var. Ben inanıyorum ki Doğanspor 1936 yılındaki o ruhu yeniden yaşayacaktır. Doğanspor yönetimine başarılar diliyorum” dedi.

 

HEDEF: ŞAMPİYONLUK

Doğanspor Kulübü Başkanı Tahsin Semiz ise, ziyaretten duyduğunu memnuniyeti dile getirerek, “Yeni bir yönetimle yaklaşık 6 ay önce işbaşı yaptık. 2. Amatör Küme’de mücadele ediyoruz. Doğanspor yönetimi olarak ilk önce tesislerimizi modernizasyonunu, daha sonra kalıcı başarıları hedefledik. Tesislerle ilgili eksiklerimizi tamamlama aşamasındayız. Futbolda ise ilk önce altyapı diyerek, antrenörlerimiz Ömer Bakay, İbrahim Sarı ve Samet Özçömlekçi ile birlikte, bütün yaş kategorilerimizde liglere katıldık ve maçlarımız devam ediyor. A takımımızla ilgili çalışmamız devam ediyor. Yaklaşık 12 yeni transfer yaptık, önümüzdeki günlerde bu transferlerimizi kamuoyuna açıklayacağız. İddialı bir ekip oluşturduk, bu sezon hedefimiz şampiyonluk” şeklinde konuştu.



Bir Yorum Yazın

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.