Şampiyon Akhisar’dan Aktaş’a ziyaret

Bursa 2. Amatör Küme 9. Grupta sezon bitimine bir hafta kala şampiyonluğunu ilan eden İnegöl temsilcisi Akhisarspor’un Başkan ve yöneticileri Belediye Başkanı Alinur Aktaş’ı makamında ziyaret etti.

Yayınlama: 17.05.2016
552
A+
A-

Bursa 2. Amatör Küme 9. Grupta mücadele eden Akhisarspor, sezon bitimine bir hafta kala şampiyonluğunu ilan etti. 11 galibiyet ve 1 beraberlikle son haftaya kadar namağlup unvanını korumayı başaran Akhisarspor’un Başkan ve yöneticileri, kupa töreninin de yapılacağı sezonun final maçı İsaörenspor karşılaşması öncesi Belediye Başkanı Alinur Aktaş’ı makamında ziyaret etti. Başkan Hasan Esen, şampiyonluk kupasını alacakları maça Başkan Aktaş’ı da davet etti.

 

HEDEF 1. KÜMEDE DE ŞAMPİYONLUK








Ziyarette konuşan Akhisarspor Kulüp Başkanı Hasan Esen, hafta sonu oynanacak sezonun son karşılaşması olan İsaören maçı sonrası kupayı kaldıracaklarını belirterek, “Akhisarspor yönetici arkadaşlarımızla birlikte Belediye Başkanımızı ziyarete geldik. Kendisine spora yaptığı desteklerden dolayı teşekkür ediyoruz. Hafta sonu İsaörenspor ile maçımız var. Maç sonrası şampiyonluk kupası takdim edilecek. Sayın Başkanımızı da kupa törenimize davet ettik. İnşallah önümüzdeki sezon Akhisarspor’umuzu 1. Kümede de şampiyonluğa ulaştırmak istiyoruz” dedi.

 

Belediye Başkanı Alinur Aktaş ise Akhisar Demirspor Kulüp Başkanı Hasan Esen ve yöneticilere ziyaretlerinden dolayı teşekkür ederek, “Bu yıl 2. Amatör kümede gruplarında Akhisar Demirspor sezon bitimine 1 hafta kala şampiyonluğunu ilan etti. Bu hafta 1. Amatör kümeye yükselecek ikinci takımda belli olmuş olacak. Öncelikle Kulüp başkanımızı, yöneticilerini, değerli hocalarımızı ve sporcu kardeşlerimizi kutluyorum” diye konuştu.

 

KALICI BAŞARILAR ORTAYA KONMALI

İnegöl Belediyesi olarak spor kulüplerine hangi spor alanında olursa olsun destek vermeye çalıştıklarını belirten Aktaş, “Tabi bu arada iş adamlarımızın destekleri ile birleşince bu destek daha anlamlı hale geliyor. Akhisarspor geçmişte çok güzel başarılar yaşamış, büyük bir mahallemizi temsil eden ve Belediyemizin yapmış olduğu tesisleri de kullanan bir kulübümüz. Bugün hem bu süreci kendileri ile konuştuk, hem de tesislerle alakalı birkaç eksik aksak vardı onları istişare ettik. Önemli olan dönemlik başarılardan ziyade kalıcı başarılar ortaya koymaktır. Tüm gayretleri bu doğrultuda harcamak gerekiyor. Son olarak ziyaretleri için tekrar teşekkür ediyor, elde ettikleri şampiyonluk içinde Akhisarspor’un başkan ve yöneticileri ile bütün sporcu kardeşlerimi tebrik ediyor, saygılarımı sunuyorum” dedi.

 

HABER: Recep DENİZ



Bir Yorum Yazın

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.