Şampiyonluk hayal oldu

Spor Toto 2. Lig Kırmızı Gurup’ta mücadele eden temsilcimiz İnegölspor, sahasında ağırladığı Nazilli Belediyespor’a 2-1 mağlup olarak şampiyonluğu mucizelere bıraktı. •Serhat ÇİÇEK

Yayınlama: 18.02.2015
912
A+
A-

Kay yağışının etkili olması nedeni ile saha zemini futbolcuları zorlarken, taraftarlar İnegölspor’u hafta içi olmasına rağmen yalnız bırakmadı.

 

İLK YARIYI MAĞLUP BİTİRDİK






Kendi sahasında konuk ettiği Nazilli Belediyespor’a mağlup olan temsilcimiz İnegölspor, şampiyonluk umudunu mucizelere bıraktı. İlk yarısı ağırlaşan zemin nedeni ile ortada geçen müsabaka’nın 45. dakikasında Tufan Zahit Arslan ile öne geçen Nazilli Belediyespor, ilk yarıyı 1-0 önde kapattı.

 

İKİNCİ YARI DA 2. GOL ŞOKU

İkinci yarıya da hızlı başlayan konuk ekip, 62. dakika da Halil Çelik’in golü ile durumu 2-0 yaptı. Bu dakikanın ardından oyunu sahasında kabul eden Nazilli Belediyespor, kapanarak skoru korumaya çalıştı.

 

KAPTANIN GOLÜ YETMEDİ

Maçın son dakikalarında oyunu tamamen Nazilli Belediyespor sahasına yığan İnegölspor, 90. dakikada Kaptan Kemal Hastürk ile golü bulsa da sonucu değiştiremedi.

 

 

İNEGÖLSPOR: Ali Türkan, Kemal Hastürk, Alişan Ural, Semis Durmuş, Yılmaz Özeren, Mümin Aysever, Cihan Yılmaz, Ersel Aslıyüksek, Uğur Kavuk, Ömürcan Yıldırımlı, Mahmut Şeker

 

YEDEKLER: Tevfik Altıok, Yasin Görkem Arslan, Okan Deniz, Ali Aytemur, Muhammet Öz, Enes Bayır, Ömer Keskin.

 

NAZİLLİ BELEDİYESPOR: Sofu Baykal  , Lider Koç  , Bora Yelken  , Mehmet Ersavaş , Hakan Duran  , Gurur Yazar  , Yasin Yener  , Caner Hüseyin Bağ , Sedat Debreli , Tufan Zahid Arslan  , Halil Çelik.

 

YEDEKLEREmin Yalın  , Hüseyin Akoğlu  , Arda Demiral  , Eren Açıkgöz 

 

SARI KARTLAR: Kemal Hastürk, Alişan Ural, Semis Durmuş, Yasin Görkem Arslan, Okan Deniz (İnegölspor), Mehmet Ersavaş, Yasin Yener (Nazilli Belediyespor)

 

GOLLER: Tufan Zahit Arslan, Halil Çelik (Nazilli Belediyespor), Kemal Hastürk (İnegölspor)



Bir Yorum Yazın

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.

betnis giriş
betnis
yakabet giriş