Spor Lisesi’nde yeteneklerini sergilediler

Hacı Sevim Yıldız Mesleki Eğitim Kampüsü bünyesinde açılacak olan İnegöl Spor Lisesi’nin dün yetenek sınavları yapıldı. Bugün de devam edecek olan sınavlarda öğrenciler, 90 kişilik kontenjanı bulunan okula girebilmek için kıyasıya yarıştılar.

Yayınlama: 09.07.2014
1.572
A+
A-

İnegöl Kapalı Spor Salonu’nda gerçekleşen yetenek sınavlarını, Milli Eğitim Müdürü Fatih Bilican da takip etti. Sınava giren öğrenciler ve Beden Eğitimi öğretmenlerini ziyaret eden Bilican, yetenek sınavlarına ilişkin bir açıklama da yaptı.

 

50 PUAN VE ÜZERİ ALAN BAŞARILI






Spor Lisesi’nin onayının ardından Bakanlığın takvimi dahilinde 1-4 Temmuz arasında müracaatları aldıklarını belirten Fatih Bilican şunları söyledi: Kurucu Müdürümüz 100.Yıl Beden Eğitimi öğretmeni Göksoy Doğan’ın görevlendirmesini gerçekleştirdik. Beden Eğitimi öğretmenlerimizden Şube Müdürümüz Ali Doğru başkanlığında bir ekip oluşturduk. 158 öğrencimiz müracaatta bulundu. Biz 90’ını alacağız. İlk yılımızda 30’ar kişilik 3 sınıf halinde eğitim vereceğiz. Burada yetenek sınavlarımız oluyor. Bugün (dün) koordinasyon ve kuvvet, yarın (bugün) ise sürat hız ve ritimden sınavdan geçecekler. Öğrencilerimizin en iyi derecelerine göre bir sıralama yapılacak. En az 50 puan ve üzeri alan başarılı sayılmış olacak. En yüksek puana sahip 90 öğrenci okulumuza kayıt ettirilecek. 21-23 Temmuz tarihleri arasında kesin kayıtlar yapılacak. Kayıt yaptırmayanlar ya da yeterli puanı almadan kontenjan dolmazsa 24-25 Temmuz’da müracaat alıp; tekrar sınava tabii tutacağız. Yetenek sınavını geçerek okuma hakkın kazanacak öğrencilere başarılar diliyorum. Beden Eğitimi öğretmeni arkadaşlarımıza teşekkür ediyorum.



Bir Yorum Yazın

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.

betnis giriş
betnis
yakabet giriş