Tribünlerin siyasete bulaştırılmasına profesyonel kulüplerden tepki geldi

Yayınlama: 27.02.2023
196
A+
A-

Süper Lig’de F.Bahçe ve Beşiktaş’ın oynadığı maçlarda yükselen “Hükümet istifa” tezahüratlarının ardından Kayserispor, Konyaspor, Alanyaspor, Adana Demirspor ve Erzurumspor’dan açıklama geldi.

üper Lig ekibi Kayserispor, “Kayserispor camiasının devletin ve milletin sonuna kadar yanında olduğunu, şu felaket günlerinde milli acımızı yürekten paylaştığını, tribünlere hakim olmaya çalışan kirli siyaset ve zillete de karşı olduğunu ve bunu da kınadığımızı kamuoyunun bilgisine sunarız” açıklaması paylaştı.

'Hükümet istifa' tezahüratı ortalığı karıştırdı! Bahçeli'nin çağrısından sonra kulüplerden peş peşe açıklama geldi






Süper Lig ekiplerinden Konyaspor, Alanyaspor’un resmi sitelerinden ve Adana Demirspor’un Başkanı Murat Sancak’tan da bu konuya ilişkin açıklamalar geldi.

“Selçuklu Dar-ül Mülkü Konya, Büyük Konyaspor camiası ve taraftarı dün, bugün ve yarın daima devletimizin yanındadır. Ülkemizin içinde bulunduğu bu zor günlerde, depremzede kardeşlerimizin yaralarını saran devletimizin ve milletimizin acısını acısı bilen 85 milyon Büyük Türkiye ailesinin tarafındayız. Yas gününde yas tutmak yerine, çirkin bir siyasete payanda olanları en şiddetli şekilde kınadığımızı tarih ve millet huzurunda beyan ederiz.”

Kayserispor'un ardından Süper Lig'den 4 kulüp, siyasi tezahüratlara tepki gösterdi

“Ülkemizde yaşanan deprem felaketi sonrası daha fazla birlik ve beraberliğe ihtiyaç duyduğumuz şu günlerde, futbola siyaset sokma ve ayrıştırma çabası içinde olanları şiddetle kınıyoruz. Devletimizin ve milletimizin sonuna kadar yanındayız. Ülke olarak kenetlenmeye ve yaralarımızı sarmaya devam edeceğiz.”

Kayserispor'un ardından Süper Lig'den 4 kulüp, siyasi tezahüratlara tepki gösterdi

“Gün siyaset yapma günü değil, gün birlik ve beraberlik içinde devam eden dayanışma, yardımlaşma, acıyı dindirme, yaralı olanlara dua, eş, dost, akraba, komşu, ilçe şehir ve ülke olarak bu duyarlılığı devam ettirmeliyiz, insan olmanın gereği de bu. Bu vatan hepimizin.”

Kayserispor'un ardından Süper Lig'den 4 kulüp, siyasi tezahüratlara tepki gösterdi

Erzurumspor’dan yapılan açıklamada ise şu ifadelere yer verildi;



Bir Yorum Yazın

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.

betnis giriş
betnis
yakabet giriş