Türkiye Kadınlar Basketbol 1. Ligi: Bursa Büyükşehir Belediyesi Budo: 85 – Mersin Üniversitesi: 59

Bursa Büyükşehir Belediyesi BUDO Kadın Basketbol Takımı, Türkiye Kadınlar Basketbol Ligi birinci hafta maçında evinde Mersin Üniversitesi’ni 85-59 mağlup ederek sezona galibiyetle başladı.

Yayınlama: 08.10.2017
1.538
A+
A-

Bursa Büyükşehir Belediyesi Şahin Başol Spor Kompleksi’nde oynanan karşılaşmada yeşil-beyazlılar ilk periyodun ilk bölümlerinde 10-13 geriye düşmesine rağmen kaptan Dilek Dedeoğlu takımı hareketlendirdi ve ilk çeyreği yeşil-beyazlılar 25-16 önde tamamladı. Maçın ikinci çeyreğinde Mersin ekibi, Bursa ekibinin sert defansı karşısında pota altında etkinlik sağlayamadı ve maçın ilk yarısı 51-27 Bursa ekibinin üstünlüğü ile sona erdi.

İkinci yarısında yeşil-beyazlılar iç ve dış atışlarda isabet sağlamakta zorlanırken Mersin Üniversitesi hataları iyi değerlendiren taraf oldu ve son periyoda girerken farkı 13 sayıya indirmeyi bildi. (62-49)

Maçın son çeyreğinde sert savunma ile rakip ataklarını kesmeyi başaran yeşil-beyazlılar hücumda da etkinlik göstererek farkı açtı ve maçı da 85-59 kazanmayı bildi.








Bursa Büyükşehir Belediyesi BUDO Basketbol Takım kaptanı Dilek Dedeoğlu 32 sayı ile skora en çok katkı veren oyuncu olurken, Mersin Üniversitesi’nde ise Ariel Butts 16 sayı, 22 ribaund ile oynadı.



Bir Yorum Yazın

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.