Türkiyenin En Genç Başkan Yardımcısı Gençler İçin Maratonda Koştu

GençBank projesine destek veren Nilüfer Belediye Başkan Yardımcısı Yalçın Işıkyıldız, projeye dikkat çekmek için 39. Vodafone İstanbul Maratonu’nda koştu.

Yayınlama: 13.11.2017
1.184
A+
A-

Nilüfer Belediye Başkan Yardımcısı Yalçın Işıkyıldız, İstanbul Maratonu’na katıldı. Bu yıl “Çocuklarımızın geleceği için koşuyoruz” temasıyla gerçekleştirilen 39. Vodafone İstanbul Maratonu’nda yer alan Yalçın Işıkyıldız, adımlarını GençBank projesine dikkat çekmek için attı. Yaklaşık 125 bin kişinin yer aldığı maratonun 10K kategorisine katılan Başkan Yardımcısı Işıkyıldız, İstanbul Altunizade’den, Eminönü’ne kadar koşarak, GençBank projesine destek verdi.

Işıkyıldız, Türkiye’nin en genç başkan yardımcısı olarak, Nilüfer GençBank projesine katkı koymak için yardım kampanyası başlattığını ifade etti. Işıkyıldız şöyle konuştu:

“Gençlerle birlikte, gençlerimizin hayata geçirmeyi düşündükleri projelere destek vermek için İstanbul Maratonu’na katıldık ve ‘Yürüyorsak Sebebi Var’ diyerek adımlarımızı attık. Nilüfer GençBank ekibi, elde edeceği destek ile yıl boyunca Nilüfer’de yaşayan 15-25 yaş arası akranlarının, sosyal sorumluluk, gençlik ve eğitim odaklı fikirlerinin projelendirilmesinde aktif rol alacak. Projede yer alan bütün ekibe teşekkür ediyorum.”










Bir Yorum Yazın

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.