Turnuvanın şampiyonu 99 Mezunları

İHMED ve Uludağ Gençlik ve Spor Kulübü ortaklığı ile düzenlenen Mezun Dönemler Arası Futbol Turnuvası önceki akşam sona erdi. Turnuva’nın sona ermesiyle şampiyonluk kupasını kaldıran takım 99 Mezunları oldu.

Yayınlama: 28.05.2015
972
A+
A-

Konu ile ilgili açıklama yapan Dernek Başkanı Ahmet Taştan Şunları söyledi:  “13 Nisan akşamı başlayan dönemler arası futbol turnuvası geçen akşam, İnegöl sporun final oynadığı akşam yapılan final maçı ile son buldu. Turnuvanın en genç takımı 99 mezunları geçen sene penaltılarda ikinci olurken bu sene penaltılara iki dakika varken aniden gelişen bir atakla üçüncü göllerini attılar ve şampiyonluğu hak ettiler. Geçen senenin ikincisi birinci, üçüncüsü ikinci ve en yaşlı takımımız 87 mezunlarımız da üçüncü olarak turnuvayı kapatmış oldu”

 

CENTİLMENCE TAMAMLANDI








“Dostluk ve kardeşliğimizi hatırlayalım adına düzenlediğimiz İmam Hatip Lisesi Mezunları Futbol Turnuvası sporun centilmenlik içerisinde tamamlandı. Kazanama hırsının zaman zaman gelip geldiği maçlarda hafif gerginlikler olsa da her şey sahada kaldı ve hoşgörü çerçevesinde tamamlanmış oldu.”

 

DAHA DÜZENLİ VE EKSİKSİZ

“Bu sene ikincisini düzenlediğimiz turnuvanın daha düzenli ve eksiksiz olduğunu gördük. Zira tertip komisyonu arkadaşlar: Beden Eğitimi Öğretmeni Yunus Memiş (99 mezunu),Beden Eğitimi Öğretmeni İsmail Tetik (96 mezunu), Ramazan Baykoz (92 mezunu) Metin Kibar (96 mezunu) başarı ile götürdüler süreci ve sahiplendiler. Kendilerine buradan çok teşekkür ederim.  Özellikle Doğan Spor tesislerinde bizlere hizmet sunan ağabeylerimizde de teşekkür ederim. Pazartesi ve Çarşamba akşamları ikişer maç yapılarak turnuvayı tamamladık. Acemiliklerimizi attık teknik anlamda. Şampiyon olan takımı ki benim öğrencilerimdir tebrik ediyorum. Kupalarını ve madalyalarını 31 Mayıs 16.Geleneksel Mezunlar Pilavında takdim edeceğiz. İkinci ve üçüncü olan dönem takımlarına ve katılım sağlayan dönemlere, seyirci olarak katılan tüm mezunlarımıza teşekkür ederim”

 

İMAM HATİP CAMİASI BÜYÜK BİR CAMİADIR

“İmam hatip camiası büyük bir camiadır. İnegöl’deki birçok sosyo-kültürel çalışmalarda katkıları büyüktür. İnegöl Sporun final gecesi bizim de turnuvanın finali vardı arkadaşlarımızı hem saha da oynadılar hem de kulaklar ekranlardan gelecek sese kulak kesilmişlerdi. Final maçımız bu atmosferde devam etti. 92 mezunlarının performansı oldukça iyi idi. Lakin 99 mezunları da gençliğin getirdiği enerji vardı. Mutlu ve güzel bir çalışmaydı İHMED adına daha farklı zamanlarda ve farklı ortamlarda faaliyetlerde görüşmek dileğiyle…”  Şampiyon olan takımın kadrosu şu isimlerden oluşmaktadır:  İsmail Dönmez, Ahmet Çolak,  Muharrem Çobanoğlu,  Yunus Memiş, İsmail Gümüş, Yavuz Türkerler, Ali Çelik, İdris Haşıl, Ahmet Beytaş.



Bir Yorum Yazın

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.