Yordanov, Belediyespor’da

Belediyespor, Gümüşhane Torul Gençlik takımından Bulgar oyuncu Zlatan Yordanov’u transfer etti.

Yayınlama: 02.06.2015
665
A+
A-

Kulüp tesislerinde düzenlenen basın toplantısında konuşan Teknik Başkan Yardımcımız Furkan Baştürk, dış transferde Bulgaristan Milli Takım formasını giyen Zlatan Yordanov ile 1 yıllık sözleşme imzaladıklarını söyledi.

 

BELEDİYESPOR BU SENE HEDEFLEDİĞİ YERLERDE OLACAKTIR






Yordanov’un smaçör mevkisinde oynadığını ifade eden Baştürk, şöyle konuştu: “1991 Bulgaristan Kırcaali doğumlu oyuncumuz Zlatan Yordanov, daha önce Gümüşhane Torul Gençlik takımında forma giyindi. Smaçör mevkisinde oynuyor. Hocalarımızın ve teknik heyetimizin tavsiyeleri doğrultusunda bir çalışma yaptık. Oyuncumuzu Türkiye’ye davet ettik. Tesislerimizi gezdirdik. Şehir ve takım hakkında bilgiler verdikten sonra sözleşme imzalamak için bugün buradayız. Transferin her iki taraf içinde hayırlı olmasını diliyorum. Transferlerimiz devam edecek. İnşallah İnegöl Belediyespor bu sene hedeflediği yerlerde olacaktır.”

 

PLAY-OFF OYNAMAK İSTİYORUM

Zlatan Yordanov ise İnegöl Belediyespor takımının çok iyi bir kulüp olduğunu belirterek, “İnegöl’de Play-Off oynamak istiyorum. Ben çok genç bir oyuncuyum. Onlarla birlikte kendimi göstermek ve takımı başarılı bir hale getirmek istiyorum. Benden ne lazımsa vereceğim. İnşallah ligi iyi bir pozisyonda bitireceğiz.”dedi.

 



Bir Yorum Yazın

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.

betnis giriş
betnis
yakabet giriş