2 miniğin Bursaspor aşkı

Bursaspor tarafından düzenlenen ‘Bursaspor Sevgini Kâğıda Dök’ adlı resim yarışmasında İnegöl iki öğrencisi ile dereceye girdi.

Yayınlama: 27.05.2015
737
A+
A-

Bursa ve ilçeleri arasında düzenlenen ‘Bursaspor Sevgini Kâğıda Dök’ adlı resim yarışmasında İshakpaşa İlkokulu 2/E sınıfı öğrencisi Büşranur Tepe ikinci olurken, Egemen Dinç ise üçüncü oldu. Dün öğrencilere İnegöl Bursasporlular Derneği Başkanı Melih Şeker ve yönetim kurulu üyeleri kol saati hediye ettiler.

 

KENDİLERİNİ DE HEDİYE VERECEĞİZ






İshakpaşa İlkokulu Müdürü Ömer Ankıt’ın da katılımıyla öğrencilere birer kol saati takdim eden İnegöl Bursasporlular Derneği Başkanı Melih Şeker, “Bursa ve ilçelerinde Bursa sevgisi üzerine resim yarışmasında İnegöl’ümüzden iki kardeşimiz dereceye girdi. Bundan dolayı çok mutluluk duyuyoruz. Büşra kızımız ikincilik derecesi aldı. Egemen de üçüncülük derecesi aldı. Bu hem Bursaspor sevgisi için hem de ileride bizim düzenleyeceğimiz organizasyonlarda bu sevgiyi aşılamak için ön ayak oldu. Kendilerini tebrik etmek için geldik. Kendilerini de hediye vereceğiz. İnşallah İnegöl ilçemizde de bu tür organizasyonlar hedefliyoruz. Okul Müdürümüze de ilgi gösterdiği için teşekkür ediyoruz” şeklinde konuştu.



Bir Yorum Yazın

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.

betnis giriş
betnis
yakabet giriş