20 yıllık dostlar bir araya geldi

İnegöl’de 1996 yılında dispanserden hastaneye dönüştürülen SSK hastanesinde, kuruluşundan bu yana hizmet veren doktor ve personelin yeniden bir araya gelmesi ve dostlukların sürmesi amacıyla yemek düzenlendi.

Yayınlama: 13.06.2014
1.133
A+
A-

Hastanede halen görev yapan personellerin organize ettiği yemeğe; SSK Hastanesi’nin Başhekimi Op. Dr. Yalçın Gürel, Op. Dr. Adnan İpçioğlu, Dr. Ergün Yıldız, Ankara ve Bursa’dan doktorlar, dönemin sağlıktan sorumlu ANAP Yönetim Kurulu Üyesi Raşit Alan ve yaklaşık 100 civarında SSK emektarı personel ve doktor katıldı.

 

GÜZEL OLDU






Yemek sonrası bir konuşma yapan Hüseyin Aydın, İnegöl SSK hastanesinin kuruluşundan bu güne kadar birlikte çalıştıkları doktorundan personeline kadar herkesin bu akşam bir araya geldiğini belirterek şunları kaydetti: Geleneksel hale getirmek istediğimiz yemeğe hepiniz hoş geldiniz, şeref verdiniz. Bursa’dan, Ankara’dan gelen arkadaşlarımız var. Sağ olsunlar bizi kırmadılar. Biz bunu piknik havasında yapmak istedik, ama hava muhalefeti nedeniyle bir an önce yapalım ve 1 diyelim dedik. Umduğumuzdan da güzle oldu. 20 yıllık dostlar birbirini gördü.

 

ACI TATLI BİRÇOK ANIMIZ OLDU

Dönemin SSK Hastanesi Başhekimi Op Dr. Yalçın Gürel de kısa bir konuşma yaptı.  Kendisinin İnegöl’e geldiğinde, İnegöl SSK hastanesinin dispanser olarak hizmet verdiğini belirten Yalçın Gürel, “1995 yılında ben geldim, 1 yıl sonra hastane olarak faaliyete geçtik. 2000 yılına kadar da İnegöl’deydim. O tarihten buyana da Bursa’dayım. Bugün de yıllarca beraber çalıştığımız, ismi var olan ancak şuanda kendisi var olmayan SSK hastanesinin personeli olarak bu yemeği tertip eden arkadaşlarımıza ve katılan arkadaşlarımıza teşekkür ediyorum. Yıllarca acı tatlı birçok anımız oldu. Bir kısmımız ayrıldı, bir kısmımız burada hizmetlerine devam ediyor. Daha önce SSK hastanesinde çalıştığınız gibi yine başarılı bir şekilde çalıştığınızdan eminim” şeklinde konuştu. 



Bir Yorum Yazın

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.

betnis giriş
betnis
yakabet giriş