3 bacaklı kuzu şaşırttı

Konurlar Mahallesi’nde geçtiğimiz Cuma günü dünyaya gelen ikiz kuzulardan bir tanesinin 3 bacaklı olarak doğması görenleri hayrete düşürdü. Kuzunun sahipleri olan Resul ve Murat Çetinkaya kardeşler, annesi tarafından dışlanan bu yavru kuzuya özel ilgi göstereceklerini dile getirdiler.

Yayınlama: 14.04.2014
923
A+
A-

İnegöl’ün Konurlar Mahallesi’nde dünyaya gelen ikiz kuzulardan bir tanesinin 3 bacaklı olması görenleri hayrete düşürdü.

 

SEBEBİ İLAÇLAR OLABİLİR






Doğum sonrası konuyla ilgili açıklamalarda bulunan kuzu sahiplerinden Resul Çetinkaya şöyle konuştu: Normalde bu tür şeyler pek sık olmaz ama benim düşünceme göre kuzu, anne karnındayken koyuna verdiğimiz ilaçlardan dolayı bu şekilde dünyaya gelmiş olabilir. Yaptığımız müdahalelerden dolayı böyle bir eksiklik olmuş olabilir. Herhangi bir sıkıntısı yok, sağlıklı bir doğum yaşadı. Şuanda durumu çok iyi görünüyor. Diğer kuzulardan hiçbir farkı yok, bir engel teşkil etmiyor. Bir tek annesi yadırgadı şuan ona bakmıyor. Ancak kendimiz başında durduğumuz zaman annesi ilgileniyor. Diğer türlü annesi emzirmiyor, bir türlü kuzuyu sahiplenmedi. Biz bu kuzuya bakacağız, en son belli bir ağırlığa geldiğinde mezbahaya vereceğiz. Ama şuanda mecburen bakacağız.

 

İNEGÖL’DE DAHA ÖNCE BÖYLE BİR OLAYA ŞAHİT OLMADIM

Daha önce İnegöl civarında böyle bir olayın olduğuna şahit olmadığını belirten Resul Çetinkaya açıklamasını şöyle bitirdi: İnegöl içerisinde ben böyle bir şey duymadım. Bu bizle geldi. Artık işaret mi denir, Mevla’nın bir hediyesi mi denir bilemem. Bu bizim malımız. Bunu Mevla verdi, sahipleneceğiz. Yapacağımız başka bir şey yok. Biraz daha fazla ilgi göstereceğiz o kadar.



Bir Yorum Yazın

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.

betnis giriş
betnis
yakabet giriş