Anneler Günü’ne özel fidan dikimi

AK Parti Kadın Kolları, Anneler Günü nedeniyle oto galericiler sitesi arkasında bulunan yeşil alanda fidan dikimi gerçekleştirdi.

Yayınlama: 12.05.2014
732
A+
A-

Belediye Başkan vekili Turgay Yel, Belediye Başkan Yardımcıları Alper Taban, Eşref Yiğit ile Adil Kansu, AK Parti Bursa Eski Milletvekili Sedat Kızılcıklı, AK Partili yöneticiler ve kadın kolları üyelerinin katıldığı program, oto galericiler sitesi arkasında bulunan yeşil alanda fidan dikimi gerçekleştirildi.

 

ALLAH ONLARI BAŞIMIZDAN EKSİK ETMESİN






Fidan dikimi sonrası açıklamalarda bulunan Belediye Başkanvekili Turgay Yel, “Anneler günü dolayısıyla hem belediye başkanımız Alinur Aktaş hem de kendi adıma tüm annelerimizin anneler gününü kutluyorum. Allah onları başımızdan eksik etmesin. İnşallah bir daha ki dönemde daha büyük bir korulukla anneler gününü birlikte kutlarız. Mesudiye Mahallesi Oto Galericiler Sitesi arkasında bulunan yeşil alanımız AK Parti Kadın Kollarıyla birlikte bir koruluk haline getirdik. Bu koruluğa da Anneler Günü adını koyduk. Bu vesileyle emeği geçen tüm kardeşlerimize aynı zamanda AK Parti Kadın Kolları Başkanı Tülay Amuk’a teşekkür ediyor, saygılar sunuyorum” dedi.

 

BU KORULUK ÇOK GÜZEL OLDU

AK Parti Kadın Kolları Başkanı Tülay Amuk ise “Bugün anneler günü. Bu koruluk çok güzel oldu. İnşallah daha nicelerine diyorum. Bütün annelerimizin anneler gününü kutluyorum. Vefat eden annelere Allah’tan rahmet diliyorum. Şehit annelerine, özürlü annelerin, anne olamayanların, anne adaylarının hepsinin anneler gününü kutluyorum. Ayrıca İnegöl Belediyesi’ne de bize verdikleri destekten dolayı teşekkür ediyorum” diye konuştu.



Bir Yorum Yazın

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.

betnis giriş
betnis
yakabet giriş