Asfalt çalışmaları devam ediyor

İnegöl Belediyesi tarafından şehrin muhtelif bölgelerinde gerçekleştirilen asfaltlama çalışmalarının son durağı yeni İnegöl Devlet Hastanesi mevkii oldu.

Yayınlama: 03.06.2015
645
A+
A-

Belediye Başkan Yardımcısı Adil Kansu, İnegöl Belediyesi ve Büyükşehir Belediyesi ile ortaklaşa yürütülen asfaltlama çalışmasını yerinde inceleyerek yapılan çalışma hakkında bilgi verdi.

 

AMBULANSLAR İÇİN ÖNEMLİ BİR SOKAK






Konu ile ilgili açıklamalarda bulunan Kansu, “Havaların ısınmasıyla birlikte İnegöl Belediyesi olarak başladığımız üst yapı çalışmalarımıza Hazine Sokak’la devam ediyoruz. Şehrimizin pek çok bölgesinde ekiplerimiz çalışmalarını sürdürüyorlar. Bugün de özellikle yeni hastanemizin ana giriş kapısına paralel olmasıyla önem arz eden Hazine Sokak’ın asfalt kaplamasını yapıyoruz. Bu sokak özellikle Mimar Sinan Caddesi ile Ahmet Türkel Çevreyolu’na bağlantısı olmasından dolayı ambulanslar için önemli bir sokak” dedi.

 

BÜYÜKŞEHİR İLE ORTAK ÇALIŞMA

Kansu; “Sokağımız Ahmet Türkel Çevreyoluna çıkan bir sokak olduğu için bu çalışmamızı Büyükşehir Belediyemizle ortaklaşa yapıyoruz. Sokağımızın asfalt kaplamasını bugün yapıyoruz, tretuvar ve aydınlatma çalışmaları da en kısa zamanda yapılacaktır. Ayrıca Büyükşehir Belediyesi Yol Daire Başkanlığı Etüt Proje Müdürlüğü tarafından da kavşak projesi hazırlamaktadır. Sokağımızda yapılan çalışmaların en kısa sürede bitip halkımıza hizmet vermeye başlayacağını belirterek bu çalışmanın tüm ilçe halkımıza hayırlı uğurlu olmasını diliyorum” şeklinde konuştu.



Bir Yorum Yazın

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.

betnis giriş
betnis
yakabet giriş