Bereket sofrası Baykoca’da kuruldu

Belediye Başkanı Alinur Aktaş’ın her Cuma sabahı farklı bir camide düzenlediği ‘Bereket Sofrası’ etkinliğinin bu hafta ki durağı Baykoca Mahallesi oldu. Etkinlik, Baykoca Hz.Ali Caminde kılınan sabah namazının ardından mahalle sakinleri ile yapılan sabah kahvaltısı ile devam etti.

Yayınlama: 23.04.2016
556
A+
A-

Baykoca mahalle sakinlerinin yoğun katılım gösterdiği Bereket sofrası programında birlik ve beraberlik ile kardeşlik duygularına vurgu yapıldı.

 

Vatandaşlar ile kucaklaşma adına düzenlenen Bereket Sofrasına Belediye Başkanı Alinur Aktaş’ın yanı sıra Ak Parti İlçe Başkanı Adem Demirel, Belediye Başkan Vekili Turgay Yel, Belediye Başkan Yardımcıları Adil Kansu, Eşref Yiğit ve Alper Taban, belediye meclis üyeleri ile Ak Partili yöneticiler katıldı.






 

Kahvaltı sonrasında açıklamalarda bulunan Belediye Başkanı Alinur Aktaş; “İlçemizin her noktasına en iyi hizmeti götürmek için gayret gösteriyoruz. Temel belediyecilik hizmetlerinin yanı sıra eğitim, sağlık, spor alanlarında yaptığımız projelerle ilçemize değer katmaya devam ediyoruz. Tüm bunların yanı sıra gerçekleştirdiğimiz sosyal ve kültürel faaliyetlerle de halkımızla buluşmaya devam ediyoruz. Bu kapsamda halkımızla buluşma adına başlattığımız ve büyük bir teveccüh gören “Bereket Sofrası” birlik ve beraberliğin en güzel örneğini bizlere göstermektedir” dedi.

 

“Bereket Sofrası” etkinliğinin güne bereketle başlamak ve İnegöllülerle kucaklaşma adına önemli bir etkinlik olduğunu söyleyen Aktaş: “Her Cuma sabahı Bereket Soframızı şehrimizin bir köşesinde kuruyoruz. Vatandaşlarımız da bu buluşmalara büyük ilgi gösteriyor. İstedik ki bugün de  İnegöl için yeni bir yerleşim alanı olan Baykoca mahallemizde hem sabahımızı bereketlendirelim hem de mahalle sakinleriyle hemhal olalım istedik. İçinde bulunduğumuz bu dönemde kardeşlik ilişkilerimizin gelişmesine, birlik ve beraberlik duygularımızın güçlenmesine ihtiyacımız var. İşte buluşmalar ülkemizin içinde bulunduğu bu dönemde en çok ihtiyacımız olan kardeşlik ilişkilerimizin gelişmesine, birlik ve beraberlik duygularının güçlenmesine vesile oluyor Bu nedenle Bereket Sofrası buluşmalarımızı önemsiyoruz” şeklinde konuştu.

 

Başkan Aktaş; “Cuma günü inancımızda hayırlı bir gün. Bizim için önemi büyük olan Cuma gününe halkımızla hasbihal ederek başlamaktan mutluluk duyuyoruz. Ayrıca bu buluşmalar ile halkımızın istek, şikâyet ve önerilerini dinleme fırsatı buluyor hem de bu kutlu güne halkımızın duasını alarak başlıyoruz” dedi.

 

HABER: Serhat ÇİÇEK



Bir Yorum Yazın

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.

betnis giriş
betnis
yakabet giriş