Bisanthe Oda Müziği Festivalinde Trio Barcarolden Muhteşem Konser

Süleymanpaşa Belediyesi tarafından düzenlenen ve bu yıl ikincisi yapılan Bisanthe Oda Müziği Festivali muhteşem bir konserle devam etti.

Yayınlama: 11.02.2017
1.381
A+
A-

Keman, viyolonsel ve piyanodan oluşan Trio Barcarol, Süleymanpaşalılara unutulmaz bir gece yaşattı. Kemanda Irina Nikotina, viyolonselde Julia Krepak e piyano Aslı Tuncay’ın yer aldığı topluluk, erken ve geç romantik döneme ait eserleri seslendirdi.

Dinleyicilerin dakikalarca ayakta alkışladığı Trio Barcarol’e konser sonunda çiçek takdim ederek performanslarından ötürü tebrik eden Süleymanpaşa Belediye Başkanı Ekrem Eşkinat, güzel konser için Süleymanpaşalı klasik müzikseverler adına teşekkür etti.

Son günün konukları Brassolıst








8 gün boyunca her gece birbirinden güzel konserlere ev sahipliği yapan 2. Bisanthe Oda Müziği Festivali, farklı bir konserle sona eriyor. Son gecenin performansı bakır üflemeli çalgılardan oluşan Brassolist topluluğu olacak.

Konser Namık Kemal Üniversitesi Yerleşkesi Rektörlük Binası’nda bulunan konferans salonunda gerçekleştirecek. Saat 20’de başlayacak konser için 19.15’ten itibaren üniversite girişi ve konser salonu arasında ring hizmeti verilecek.



Bir Yorum Yazın

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.