Cami inşaatlarına diyanet desteği

Diyanet İşleri Başkanlığı, Bursa’da yapımı devam eden cami inşaatlarında kullanılmak üzere 290 bin lira ödenek gönderdi.

Yayınlama: 10.08.2014
823
A+
A-

Konuya ilişkin bilgi veren AK Parti Bursa Milletvekili Hüseyin Şahin, cami inşaatlarının hayırseverler ve devlet katkısıyla gerçekleştirildiğini belirterek, Diyanet İşleri Başkanlığı’nın yapımı devam eden 12 camiye toplam 285 bin lira ödenek gönderdiğini söyledi.

 

Bir camiye ise onarım için 5 bin lira gönderildiğini kaydeden Vekil Şahin, ‘Nüfus artışına paralel olarak cami ihtiyaçları da artıyor. Halkımızın, camilere destek konusundaki cömertliği ve hassasiyeti gerçekten takdir edilecek düzeyde. Hükümet olarak biz de Diyanet İşleri Başkanlığı’nın bütçesini iyileştirerek, cami inşaatlarının tamamlanmasını, bakım ve onarımlarının gerçekleştirilmesini sağlıyoruz’ dedi. 






 

Diyanet İşleri Başkanlığı bütçesinden gönderilen ödeneklerin, 30 bin lirası İnegöl’deki iki camiye, 160 bin lirası Nilüfer’deki 5 camiye,  35 bin lirası Orhangazi’deki 3 camiye, 10 bin lirası Orhaneli’ndeki bir camiye, 25 bin lirası Yıldırım’daki bir camiye ve 30 bin lirası Osmangazi’deki bir camiye tahsis edildi. 



Bir Yorum Yazın

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.

betnis giriş
betnis
yakabet giriş