ÇARŞI KARAKOLU YENİDEN

İnegöl’e uzun yıllar merkez karakol olarak hizmet veren, iki yıl önce kapatılarak Milli Emlak’a devredilen bina yeniden İnegöl İlçe Emniyet Müdürlüğü’ne tahsis edildi.

Yayınlama: 05.06.2014
915
A+
A-

26 Temmuz 2010 tarihinde yaşanan ‘İnegöl Olayları’ diye anılan olayların tam merkezinde yer alan, olaylarının ardından yapılan düzenleme ile son olarak Toplum Destekli Polislik Büro Amirliği ve Önleyici Büro Amirliği tarafından kullanılan İnegöl Belediyesinin arkasındaki iki katlı bina, daha sonra satılması için boşaltılmış, buradan gelecek gelirle Vergi Dairesi’nin yanındaki Emniyet Müdürlüğü’ne tahsis edilmiş alan üzerine kurulacak 3 katlı bina için kullanılması öngörülmüştü.

 

Ancak söz konusu yapının 2. Derece sit alanı olması nedeniyle satışında yaşanan sıkıntıların ardından ve İlçe Emniyet Müdürlüğü’ne kazandırılması planlanan yeni hizmet binasının ihtiyaca cevap verecek olması nedeniyle hareket geçen İnegöl İlçe Emniyet Müdürlüğü, Milli Emlak’a ait binanın yeniden kendisine tahsis edilmesi için yaptığı başvuru olumlu sonuçlandı.






 

Böylelikle İnegöl’e uzun yıllar çarşı karakolu olarak hizmet veren İnegöl Belediye binasının arkasındaki iki katlı yapı İnegöl İlçe Emniyet Müdürlüğü’nün talebi doğrultusunda yeniden Emniyet’e tahsis edildi.

 

Emniyet Müdürlüğü’nden görevlendirilen yetkililerce yeniden tahsis edilen binayla ilgili çalışmalara start verilirken, binanın hangi birim olarak hizmet vereceği ise henüz netleşmedi.

 

Yapılacak çalışmaların ardından yeniden İnegöl’e, Emniyet Müdürlüğü çatısı altında hizmet verecek olan karakol binasının kısa bir süre sonra hizmete açılacağı öğrenildi.



Bir Yorum Yazın

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.

betnis giriş
betnis
yakabet giriş