CHP’den öğrencilere destek kermesi

İnegöl CHP kadın Kolları tarafından ihtiyaç sahibi öğrenciler için kermes düzenlendi. CHP İlçe Kadın Kolları Başkanı Nebahat Yılmaz, kermesin 3 gün açık kalacağını ifade etti.

Yayınlama: 27.09.2014
686
A+
A-

CHP Kadın Kolları tarafından gerçekleştirilen kermes, 3 gün açık kalacak ve toplanan gelir ihtiyaç sahibi öğrencilere gönderilecek.

 

PAZAR GÜNÜNE KADAR KERMESİMİZ AÇIKTIR






Açılışta konuşan CHP İlçe Kadın Kolları Başkanı Nebahat Yılmaz; “Kermesimi açılıyor. 3 gün açık kalacak. İhtiyaç sahibi ailelerin çocukların eğitiminde kullanılacak. Günümüzde eğitimin ne kadar önemli olduğunu biliyorsunuz. Hepimiz bunu gün geçtikçe hissediyoruz. Daha iyi eğitimi, daha kaliteli eğitim önemli. Bizim de çorbada tuzumuz olsun diyerek çalışma başlattık. Kermesimiz artık rayına oturdu. İnsanların ilgisini de görüyoruz. Güzel bir ilgi var. Bundan da çok memnunuz. Pazar gününe kadar kermesimiz açıktır. Onları da bekliyoruz” dedi.

 

GELİR ELDE EDİP, ONLARI DA ÖĞRENCİLERİMİZLE PAYLAŞACAĞIZ

CHP İlçe Başkanı Turhan Neşe ise şu ifadeleri kullandı: Öğrencilerimize yardım amaçlı Kadın Kollarımızın yapmış olduğu bu etkinlik için öncelikle Kadın Kolları Başkanı Nebahat Yılmaz’a, Kadın Kollarından sorumlu Yönetim Kurulu Üyemiz Engin Başar’a ve tüm Kadın Kollarında görev alan arkadaşımıza, kermesimize katkı koyan herkese teşekkür ediyorum. Bizimkisi Türkiye’de yardımlaşmada küçücük bir damla yaratabilmek. Biliyorsunuz ki, Türkiye çok zor bir süreçten geçiyor. Bu süreç içerisinde ailelerin özellikle bu öğretim yılında yaşadıkları sıkıntılar bir kat daha artıyor. Yeni TEOG uygulamalarıyla. Bu uygulamalarda ki sıkıntılardan dolayı öğrencilerin ve velilerin biraz daha rahatlamalarını sağlayabilmek adına gelir elde edip, onları da öğrencilerimizle paylaşacağız. Ve bir dayanışma içerisinde olacağız. Bu anlamda ben emeği geçen herkese teşekkür ediyorum.



Bir Yorum Yazın

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.

betnis giriş
betnis
yakabet giriş