Çocuklar kuralları öğrenip ehliyet alıyorlar

İnegöl AVM içerisinde faaliyetlerine devam eden Jumicar firması, çocukların hem trafik kurallarını öğrenmesini sağlıyor hem de çocukların kurallara uyanlara çocuk ehliyeti veriyor. Firma Sahibi Emrah Demir yaptığı açıklamada bu konseptin sadece Ankara, Eskişehir ve Gaziantep’te olduğunu ve son olarak da İnegöl’de hizmet verdiğini ifade etti.

Yayınlama: 29.09.2014
1.525
A+
A-

Çocukların trafik kurallarını öğrenmeleri için güzel bir konsept hazırladıklarını ifade eden Firma İşletmecisi Emrah Demir, çocukların bundan faydalanması gerektiğini ifade etti.

 

FAYDASINI İLERİDE ANNE VE BABALARIN GÖRECEĞİ KESİN






Konu ile ilgili açıklamalarda bulunan Jumicar Firma işletmecisi Emrah Demir, “ Öncelikle bu firma Almanya menşeli bir firma. Biz bunu Almanya’dan Türkiye’ye getirdik. Araçlarımızın yapımını da Almanya’da gerçekleşti. Amacımız ne kadar ticari olsa da, çocukların trafik kurallarına uyması adına bir şeyler yapmak istiyoruz. Bunu faydasını ileride anne ve babaların göreceği kesin” ifadelerini kullandı.

 

ARAÇLAR ÖZEL

Araçların Almanya’dan özel üretildiğini ifade eden Demir, “Bu araçların dışarıdaki araçlardan hiçbir farkı yok. 80 Km’ye kadar hız yapabiliyor ama biz bunları en fazla 15 Km’ye kadar ayarladık. Araçlar benzinle çalışıyor. Çocuklar biniyor ve gerçek araba hissi veriyor çocuklara” dedi.

 

ÇOCUKLAR ARAÇLARA BİNMEDEN TRAFİK LEVHALARI ANLATILIYOR

Çocukların araçlara binmeden trafik levhalarının bazılarını ve trafik ışıklarının anlatıldığını ifade eden Demir, şu ifadeleri kullandı: Çocuklar buraya gelince ilk olarak onlara trafik levhalarından bahsediyoruz. Sonra araçlarına biniyorlar ve ekibimiz de onları takip ediyor. Işıklara dikkat etmeleri için ekibimiz çocukları ilk turda uyarıyor ve daha sonra da sadece izlemeye geçiyoruz. Ve trafik kurallarına %100 uyum sağlandığını görüyoruz.

 

KURALLARA UYANLARA EHLİYET VERİYORUZ

Burada %100 başarı gösteren çocuklara ehliyet verildiğini ifade eden Demir, “Çocuklarımız buraya eğlenme amacı ile geliyor. Burada hem eğlenirken hem de bir yandan öğreniyor. Bizde onlara ehliyet veriyoruz. Bu ehliyet şu demek; buraya çocuğumuz geldi, aracıyla gezintisini yaptı, kurallara uydu ve bizde ehliyetini verdik. Bu ehliyetle bir dahaki sefere %30 indirim ile yine gezintiye çıkabiliyor” dedi.

 

1000’İN ÜZERİNDE EHLİYET

Demir konuşmalarını şu ifadelerle tamamladı: Buraya gelen yaklaşık 1000’in üzerinde çocuklarımız ehliyet aldı. Ve halen daha da ehliyet alan var. Çocuklarımızın eğlenme ile öğrenmeyi bir arada yapması çok güzel bir şey.



Bir Yorum Yazın

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.

betnis giriş
betnis
yakabet giriş