DAĞCILARDAN KATIRLI’YA ÇIKARMA

Spor yaptığı büyük katkılar ve sürekli yaptığı etkinliklerle İnegöllü vatandaşlara hizmet vermeye devam eden İnegöl Belediyespor, Dağcılık Branşı sporcuları ve 2. dönem kursiyerleri için yeni bir etkinlik düzenledi. Etkinlik kapsamında dağcılık branşı sporcuları ve kursiyerler Bursa’da bulunan Katırlı Dağı’na yürüdüler

Yayınlama: 08.11.2016
1.014
A+
A-

Dağcılık Antrenörü Bülent Aktaş öncülüğünde ders ortamında eğitimlerine devam edilen İnegöl Belediyespor Dağcılık Branşı2. dönem kursiyerleri, kaya inişi eğitimlerinin ardından geçtiğimiz Pazar günü,1. dönem dağcılık branşı sporcuları ile beraber Bursa’da bulunan Katırlı Dağı’na yürüdüler.

 

Saat 08.00’da İnegöl Belediyesi Kültür, Sanat ve Gençlik Merkezi önünde kendilerini bekleyen otobüsler vasıtasıyla yürüyüşün başlayacağı Gürsu’ya bağlı Dışkaya Köyü’ne doğru hareket eden dağcılar, 09.30’da bölgeye ulaşarak Dağcılık Antrenörü Bülent Aktaş’ın uyarı ve bilgilendirmelerinin ardından yürüyüşe başladılar.






 

Bülent Aktaş’ın öğrettiği yürüyüş teknikleri ile zorlu yokuşları fazla performans harcamadan kolayca çıkmayı başaran dağcılar, Katırlı Dağı zirve bölümünde Bursa ovasının tüm ayrıntılarını görme fırsatı buldular.

 

Yaklaşık 2 saatte zirve bölgesine ulaşan dağcılar, daha sonra yamaç bölgesine inerek ihtiyaç molası verdiler. Verilen molanın akabinde parkuru tamamlamak için yeniden yola koyulan dağcılar herhangi bir sakatlık yaşanmadan Dışkaya Köyü’ne ulaştılar.

 

Burada kendilerini bekleyen servis araçlarına yerleşen dağcılar İnegöl’e geri dönerek faaliyeti tamamladılar.

 

İnegöl Belediyespor Dağcılık Branşı yeni dönem sporcularının önümüzdeki haftalarda saha çalışmalarına hız vererek kaya tırmanış eğitimlerine başlayacakları öğrenildi.

 



Bir Yorum Yazın

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.

betnis giriş
betnis
yakabet giriş