“ENGELLİLER ÜŞÜMESİN”

“Engelliler Üşümesin” kampanyası çerçevesinde Türkiye geneli ve yurtdışından katılan gönüllü bayanların ördüğü atkı ve bereler, Bursa Yenice Engelsiz Yaşam Merkezi’nde yaşayan devlet korumasındaki Engelli çocuklara hediye edildi.

Yayınlama: 19.01.2017
1.235
A+
A-

Türkiye genelinde ve yurtdışında “Sosyal Yardımlaşma Projesi” olan ve sosyal medya üzerinden organize olan gönüllü bayanlar, daha önce düzenlediği “Çocuklar üşümesin” kampanyası ile Halep’teki savaş mağduru çocuklara ve Türkiye genelinde kimsesiz çocuklara atkı ve bere örmüştü.

 

İnegöl Zihinsel Engelli ve Bakıma Muhtaç Çocukları Koruma Derneği Başkan Yardımcısı Pelin Ergin’nin çalışmaları ile yardımsever bayanlar Bursa Yenice Engelsiz Yaşam Merkezinde kalan Devlet Korumasındaki Engelli Çocuklar için atkı ve bere örerek özel çocuklara teslim etti.






 

Kampanya çerçevesinde örülen atkı ve bereleri engelli çocuklara hediye eden ZİHENDER Başkan Yardımcısı Pelin Ergin, ”Engelliler üşümesin kampanyası nedeniyle engelli çocuklarımız için gönüllü bayanlarımız tarafından atkı ve bere örüldü. Bu kampanyanın amacı sosyal sorumluluk projesi çerçevesinde bu özel çocuklarımız için kamuoyunda farkındalık yaratmak ve çocuklarımızı mutlu etmektir”  dedi.

 

Bursa Yenice Engelsiz Yaşam Merkezi Müdürü Fatih Fakılı ise, “Merkezimizde kalan ve devlet korumasında olan 76 Engelli çocuklarımız için gönüllü bayanların düzenlemiş olduğu kampanya ile örülen atkı ve berelerin çocuklarımızı ve yüreklerini ısıttığını düşünüyorum. Dolayısıyla başta gönüllü ve duyarlı bayanlarımıza, ZİHENDER Dernek Başkan Yardımcısı Pelin Ergin’e ve Özel Ümit Işığı Özel Eğitim Rehabilitasyon Merkezimiz yetkililerine engelli çocuklarımız adına yürekten teşekkür ediyorum” dedi. 



Bir Yorum Yazın

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.

betnis giriş
betnis
yakabet giriş