Fenerbahçe’ye köfte ziyafeti

İnegöl Fenerbahçeliler Derneği yöneticileri, Erkekler Voleybol 1. Ligi’nde İnegöl Belediyespor karşı karşıya gelen Fenerbahçe Grundig takımı ile maç sonunda Orhan-2 İnegöl Köftecisi’nde düzenlenen yemekte bir araya geldiler.

Yayınlama: 23.12.2014
742
A+
A-

İnegöl Belediyespor ile maç yapmak üzere İnegöl’e gelen Fenerbahçe Grundig’e Fenerbahçe Spor Kulübü İnegöl Şubesi ve İnegöl Fenerbahçeliler Derneği yöneticileri tarafından Orhan-2 İnegöl Köftecisi’nde köfte ikramında bulunuldu.

 

“BAŞARILARIN DEVAMINI DİLİYORUZ”








Fenerbahçe İnegöl Şubesi ve İnegöl Fenerbahçeliler Derneği yöneticileri, Cumartesi günü İnegöl’e gelen Fenerbahçe Grundig yöneticilerini, teknik heyetini ve oyuncularını kaldıkları otelde ziyaret ederek başarı dileklerinde bulundular. İnegöl Belediyespor Salonu’nda oynanan karşılaşmayı protokol tribününden takip eden Şube Başkanı Cemal Arık, şube yöneticileri Levent Ölmez, Uğur Yazıcı, Dernek Basın Sözcüsü Hakan Sorguç, yönetim kurulu üyesi Atalay Kiremitçi ve Seyfi Ünlü maç sonunda kafile ile birlikte İnegöl’ün tanınmış köftecisi Orhan-2 İnegöl Köftecisi’nde bir araya gelerek birlikte yemek yediler. Yemek esnasında bir konuşma yapan Başkan Cemal Arık, “Fenerbahçe Grundig voleybol takımını 2014 yılında gösterdiği başarılardan dolayı tebrik ediyorum. 2015 yılında da aynı başarıların devam etmesini ve yeni yıl ile birlikte Fenerbahçe Spor Kulübü’nün tüm branşlarda şampiyon olması temenni ediyoruz” dedi.



Bir Yorum Yazın

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.