Foursqare’den yeni uygulama: Swarm

Önde gelen sosyal paylaşım platformu, yeni uygulamasıyla bize bunu da yaptıracak!

Yayınlama: 06.05.2014
953
A+
A-

Dünya çapında 50 milyondan fazla kullanıcıya sahip sosyal paylaşım platformu Foursquare, yeni uygulaması ‘Swarm’u duyurdu.

‘Swarm’ sayesinde kullanıcılar ilgi alanlarıyla alakalı gerçekleşecek sosyal etkinliklerin planlarını yapabilecek ve yakınlarındakilere bu etkinlikleri duyurma imkanı bulacak. Yeni uygulama aynı zamanda orijinal Foursquare’de var olan tüm özellikleri de barındıracak.

Kullanıcıların arkadaşlarıyla bağlantılarını korumalarında ve onlarla buluşmalarında kolaylık sağlayan ‘Swarm’ tüm dünyada; hem iOS hem de Android uygulamalarında kullanılabiliyor






chip

Foursquare ikiye ayrılıyor

Bir dönemin en popüler sosyal ağlarından Foursquare, sürpriz bir şekilde ikiye ayrılmaya karar verdi.

Kurucu CEO Dennis Crowley, Foursquare’in temel check-in fonksiyonlarının Swarm adlı yeni mobil uygulamalarına taşınacağını açıkladı. Kullanıcılar, yer bildirimlerini ve arkadaşlarla plan yapma gibi etkinliklerini Swarm adlı uygulama üzerinden yapacak. Foursquare ise yeni mekanlar keşfetme gibi yerel aramalara odaklanacak.

DAHA HIZLI BAĞLANTI KURMAK İSTEYENLERİ DÜŞÜNDÜ

Crowley, Swarm’ın arkadaşlarla en hızlı ve kolay bir biçimde bağlantı kurmak isteyenler için tasarlandığı söylüyor. Foursquare iki farklı uygulamaya ayrılmış olsa da, her iki uygulamanın birlikte sorunsuz bir biçimde çalışacağı da ekliyor. Swarm önümüzdeki günlerde iOS ve Android, daha ileri bir tarihte ise Windows Phone’a sunulacak.



Bir Yorum Yazın

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.

betnis giriş
betnis
yakabet giriş