Güldüren düğün eziyeti!

İnegöl’de geçtiğimiz cumartesi günü düzenlenen düğün törenine giderken gelin arabasının önünü kesen damadın arkadaşları, görülmemiş bir ilke imza attı.

Yayınlama: 07.08.2014
1.529
A+
A-

Ezlen ve Doğan ailelerinin mutlu günü geçtiğimiz cumartesi günü gerçekleşti. Damat Cihan Ezlen ve ailesi, düğün törenini gerçekleştirmek üzere kız evinden gelin Elif Doğan’ı alıp, düğün salonuna doğru yola çıktı.

 

Düğün salonuna doğru seyir halindeyken Damat Cihan Ezlen’in arkadaşları yol ortasında gelin arabasının önünü kesti. Damat Ezlen’i arabadan dışarıya çıkaran arkadaşları, Ezlen’in ayakkabılarını ve çoraplarını çıkararak yalın ayak ekmek ve su almak için bakkal aramasını istedi.






 

Yalın ayak bakkal bulmaya çalışan Damat Ezlen, ekmek ve su aldıktan sonra cadde üzerinde kendisini bekleyen gelin arabasının önüne geldi.

 

Arabanın önünde her şeyin sonlandığını zanneden Damat Ezlen, yeni bir şok daha yaşadı. Getirdiği suyla abdest almasını isteyen arkadaşlarının isteklerini yerine getirmemek için direnen Ezlen, en sonunda pes edip abdest aldı.

 

Abdest aldıktan sonra yol üzerine seccade serilip üzerine oturtulan Damat Ezlen’den 32 farzın sayılması istendi.

 

32 Farz’ı sayan Damat Cihan Ezlen’i bir sürpriz daha kendi dedesinden geldi. Dedesinin de kendisine İslami sorular sormasının ardından terleyen Damat Ezlen, yöneltilen soruları cevaplamasının ardından, kendisi için hazırlanan bu sürprizi sonlandırmış oldu.

 

Kendisinin sabırlı davranması gözlerden kaçmayan Damat Cihan Ezlen, arkadaşlarının kendisi için hazırladığı bu sürprizden sonra, kendisinden sonraki damat adaylarına şimdiden 54 Farz’ı ezberlemelerini tavsiye etti.



Bir Yorum Yazın

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.

betnis giriş
betnis
yakabet giriş