Hadim’den Anneler Günü jesti

8 Mayıs Dünya Anneler Gününde Anneleri unutmayan Hadim AVM yönetimi , annelere karanfil dağıtarak özel günlerini Kutladı.

Yayınlama: 10.05.2016
834
A+
A-

Geçtiğimiz cumartesi günü Uzun Sokak girişinde faaliyet gösteren Hadim Alışveriş Merkezleri önünde düzenlenen etkinlikte müşterilerine yetkililer ve personel tarafından karanfil dağıtıldı.

 

Hadim Alışveriş Merkezleri Genel Müdür Yardımcısı Orhan Doğan, Satış Müdürü Fatih Kahraman, Müşteri Temsilcisi Melike İçen’nin de katılım sağladığı etkinlikte annelere jest yapıldı.






 

Etkinlikle ilgili bilgi veren Hadim Alışveriş Merkezleri Satış Müdürü Fatih Kahraman Tüm annelerin Anneler Gününü kutlayarak, “Annelerimiz baş tacıdır ve hakları ödenemez. Hadim Alışveriş Merkezleri olarak bizler için her daim değerli olan annelerimizin Anneler Gününü kutluyoruz. Onlara küçük bir hediye taktim etmek istedik. Onların farklılıklarını ön plana çıkarmak istiyoruz. Hadim AVM olarak sosyal sorumluluk projelerimizi sürdürüyoruz. Her ay bir ya da iki etkinlik planlıyoruz. Bu ayda Anneler Günü nedeniyle her yıl olduğu gibi bu yıl da bir etkinlik düzenledik Annelerimize karanfil dağıtıyoruz. Tüm annelerimizin Anneler Günü’nü kutlarız” dedi.

 

HABER: Serhat ÇİÇEK



Bir Yorum Yazın

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.

betnis giriş
betnis
yakabet giriş