Hal Esnafına Ücretsiz Muayene

‘Yola Sağlam Çık’ sloganı ile İnegöl’de çeşitli etkinlikler gerçekleştiren Lassa bu kez de İnegöl Hali’nde esnaf ve vatandaşlara ücretsiz lastik muayenesi gerçekleştirdi.

Yayınlama: 30.06.2015
748
A+
A-

10 Haziran tarihinde ‘Yola Sağlam Çık’ etkinliği gerçekleştiren ve insanların sağlıkları ile ilgili bir takım testler yapan Lassa firması yetkilileri, bu kez de İnegöl Hali’nde refleks oyunu gerçekleştirdiler. Oyunda dereceye girenlere ödüller takdim edilirken araçlarda ücretsiz lastik muayenesi gerçekleştirildi.

 

HEDİYE VE HİZMETLER BİTMİYOR






Konu ile ilgili açıklamalarda bulunan Lassa firması etkinlik sorumlusu Alp Toker, “15 tane destinasyonumuz var. İnegöl 6’ncı destinasyonumuz. Burada çadırımızı kurduk, insanlara oyun oynatıyoruz. Bayiimiz burada, lastiklerimiz var. Fiyat bilgisi veriliyor ve diğer ürünlerimiz hakkında bilgiler veriliyor. Refleks oyununu kazanan vatandaşlarımıza çeşitli hediyeler veriyoruz. Birinciye tavla, ikinciye güneş gözlüğü, üçüncüye de el çantası veriyoruz. Özellikle ticari araçların lastik diş derinliğini ölçüp müşteriye bilgi veriyoruz. Oyun oynamaya ve standımızı ziyaret etmeye gelemeyenlere biz gidiyoruz. Hem tabletle refleks oyunumuzu orada oynatabiliyoruz hem de araçlarının diş derinliklerini kontrol ediyoruz. Şapka promosyonumuz var. Gece çalışmalarımızda isteyene çorba ikram ediyoruz” dedi.



Bir Yorum Yazın

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.

betnis giriş
betnis
yakabet giriş