İnegöl AVM anneleri unutmadı

Hiçbir özel günü atlamadan birbirinde özel etkinlikler düzenleyen İnegöl AVM, en değerli varlıklarımız olan annelerimiz için de muhteşem bir haftasonu programı düzenledi.

Yayınlama: 12.05.2015
1.179
A+
A-

Ziyaretçileri için her özel günü birbirinden güzel etkinliklerle unutulmaz kılan İnegöl AVM, anneleri de unutmadı. İnegöl AVM bu yıl Anneler Günü’nü etkinlik ve sürpriz hediyeler kazandıran kampanyalarla kutladı.

 

HEDİYE YAĞMURU






10 Mayıs Anneler Günü’nde İnegöl AVM’ye gelerek 150 TL’lik alışveriş yapanlar sahnede balon patlatma yarışmasında hediyeler kazandılar. Özel bir pano üzerine yerleştirilen balonları patlatmak için 150 TL’lik alışveriş yapıp sıraya giren ziyaretçiler hem hediyeler kazandılar hem de balonları patlatarak eğlenceli anlar yaşadılar. Samsung’dan 100 TL’lik hediye çeklerine, Rossamnn’dan bakım setlerine sinema biletinden, bowling oyun kuponuna kadar birçok hediye kazanan ziyaretçiler İnegöl AVM’den mutlu ayrıldılar. Bir diğer etkinlik ise 10 Mayıs Pazar günü İnegöl AVM’de anneler için çocuk atölyesinde birbirinden şık takılar yapıldı. Minikler anneleri için rengârenk kolyeler hazırladı. İnegöl AVM’de Anneler Günü’nü de her zamanki coşku ve neşesiyle kutlandı.

 

HABER: Serhat ÇİÇEK



Bir Yorum Yazın

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.

betnis giriş
betnis
yakabet giriş