İnegöl sofrası Donjı Vakuf’ta

İnegöl’de düzenlediği iftar programlarının yanı sıra yurtdışında 6 farklı ülkede iftar yemeği düzenleyecek olan İnegöl Belediyesi 4. iftar organizasyonunu Bosna Hersek Donji Vakuf’ta gerçekleştirdi.

Yayınlama: 07.07.2015
766
A+
A-

Başkan Alinur Aktaş başkanlığında Kaymakam Ali Akça, Mobilyacılar Odası Başkanı Özcan Ayhan ve sponsorların katıldığı 14 kişilik grupla Bosna Hersek’i ziyaret eden İnegöl heyeti 2 günlük gezi süresince ilçedeki tarihi yerleri de gezdi.

 

İnegöl Belediyesi tarafından hazırlanan erzak paketlerinden 3 tanesini bizzat aileleri ziyaret ederek teslim eden heyet Donji Vakuf’ta toplamda 200 adet erzak paketi dağıtımı yaptı.






 

Donji Vakuf’ta düzenlenen 400 kişilik iftar sofrasına İnegöl heyetine Donji Vakuf Belediye Başkanı Huso Susic’te eşlik etti. Düzenlenen iftar yemeğiyle alakalı bir konuşma yapan Susic; İnegöllü kardeşlerim şehrimize bir kez daha hoş geldiniz. Anadolu’nun Ramazan coşkusunu, bereketini buralara kadar taşıdınız. Donji Vakuf halkı adına hepinize teşekkür ediyorum. Bizleri bu Ramazan’da da yalnız bırakmadınız. Osmanlının torunları bu yılda bereket elini üzerimizden eksik etmedi. Gelişinizle bizleri gururlandırdınız. Bir kez daha teşekkür ederim” dedi.

 

Başkan Susic’in ardından bir konuşma da Belediye Başkanı Alinur Aktaş yaptı. Aktaş konuşmasında; Allaha şükürler olsun ki 3. kez siz Bosnalı kardeşlerimizle aynı sofraya oturup, bir lokmayı paylaşmayı bizlere nasip etti. Donji Vakuf bizim kardeş şehrimiz fakat sizler bizim için sadece kardeş şehir değil aynı zamanda Evlad-ı Fatiha’n olduğunuz için kıymetlisiniz. Bizler yıl içerisinde çeşitli sebeplerle bir araya geliyoruz. İftar programlarımız, festivalimiz, Ayvaz Dede Şenlikleri bunlardan bir kaçı. Rabbim beraber olma sebeplerimizi arttırsın, birliğimiz, beraberliğimiz, kardeşliğimiz daim olsun inşallah” dedi.

 

İftar yemeğinin ardından İnegöllü heyet sahur yemeğini de Donji Vakuf müftüsü, Donji Vakuf Belediye Başkanı Huso Susic ve şehir yöneticileriyle birlikte yedi. 



Bir Yorum Yazın

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.

betnis giriş
betnis
yakabet giriş