İnegöllü kuaförlerden Aktaş’a ziyaret

İnegöl Berberler ve Kuaförler Odası Başkanı Erhan Güven, Türkiye Berberler ve Kuaförler Federasyonun Ankara’da düzenleyeceği milli takım seçmelerinde boy gösterecek İnegöllü Kuaförler ile birlikte Belediye Başkanı Alinur Aktaş’ı makamında ziyaret etti.

Yayınlama: 25.04.2016
544
A+
A-

Ankara’da yapılacak finallerde boy gösterecek berber ve kuaförler, elde edecekleri başarılı sonuçlar ile İnegöl’e döneceklerine dair Belediye Başkanı Alinur Aktaş’a söz verdiler.

 

Ziyarette konuşan İnegöl Berberler ve Kuaförler Odası Başkanı Erhan Güven; “İnegöl Berberler ve Kuaförler Odası olarak Belediye Başkanımız Sayın Alinur Aktaş’ı ziyaret ediyoruz. 2015 yılında Türkiye Berberler ve Kuaförler Federasyonu’nun başlatmış olduğu ve yaklaşık bir senedir devam eden bölge eleme müsabakaları kapsamında İnegöl’den 4 arkadaşımız ile Güney Marmara Bölgesi elemelerine katıldık. Burada büyük bir başarı gösteren arkadaşlarımız 25-26 Nisan 2016 tarihlerinde Ankara´da yapılacak Türkiye Berberler ve Kuaförler Federasyonu Milli Takım seçmelerinde finallere kalmaya hak kazandılar. İnşallah bu arkadaşlarımızı milli takımda görmek bizlere nasip olur. 3 erkek berberi ve 1 bayan kuaförümüz 25 Nisan Pazartesi günü yapılacak finallerde boy gösterecekler” dedi.






 

Güven; “ Ankara’da yapılacak bu organizasyondan dolayı Belediye Başkanımızı ziyaret etmek istedik. Sağ olsunlar Belediye Başkanımız desteklerini hiçbir zaman bizlerden esirgemiyor. Bizde bugün özellikle bu yarışma ile alakalı manevi desteklerini almaya geldik. Ayrıca yoğun programları sırasında bizleri kabul ettiği için de huzurlarınızda teşekkür ediyor, saygılarımı sunuyorum” dedi.

 

İnegöl Berberler ve Kuaförler Odası Başkanına, oda genel sekreterine ve kuaför arkadaşlara hoş geldiniz diyerek konuşmasına başlayan Belediye Başkanı Alinur Aktaş ise; “Biz özellikle spor branşında milli takım oluşumlarına alışmıştık ama açıkçası kuaförlük mesleği ile ilgili böyle bir oluşumu ilk defa duyduk desek hiçte mübalağa olmaz. Güney Marmara’da finallere kalan ve orada büyük bir başarı gösteren Bayan Kuaförü Burcu Çekil, Erkek Kuaförleri Engin Eser, Mehmet Ali Denel ve Murat Yeni arkadaşlarımızı kutluyorum. Nasip olursa Pazartesi(bugün) Ankara’da finalleri olacak. Arkadaşlarımızın orada yer alması öncelikle bizim için bir gurur kaynağı. İnşallah seçilerek İnegöl’ün ismini bu manada duyururlarsa kendilerini  bizatihi bu manada ödüllendirmek istiyoruz” dedi.

 

Aktaş; “Son yıllarda ilçemizde berber ve kuaförlük alanında ciddi atılımlar yapılıyor. Bu noktada odamızın gayretleri, belediyemizin de destekleri ile gerçekten esnafımıza ciddi bir standart geldi. Tabi ki bu standartları daha da yukarı çekmemiz gerekiyor. Özellikle arkadaşlarımızın müşteri memnuniyetini öne çıkaracak ve sektörde daha yeni hamleler yapmak adına girişimlerde bulunmaları gerektiğini düşünmekteyim” dedi.

 

Aktaş son olarak; “Oda başkanımızın şahsında tüm esnaf arkadaşlarımıza selam ve saygılarımı sunuyor, işlerinde bol kazançlar diliyorum. Ayrıca milli takım seçmeleri finallerine gidecek kuaför arkadaşlarıma şimdiden başarılar diliyor, saygılarımı sunuyorum” diyerek konuşmasını sonlandırdı.

 

HABER: Uğur KESEN

 

 



Bir Yorum Yazın

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.

betnis giriş
betnis
yakabet giriş