İNESMEK’te dünya kadınlar günü etkinlikleri

İnegöl’de sanat ve meslek eğitimi veren İNESMEK kursları 8 Mart Dünya Kadınlar Gününü bir dizi etkinlikle kutladı.

Yayınlama: 13.03.2014
1.467
A+
A-

Tüm kursiyerlerine çiçek dağıtan İNESMEK yönetimi, huzurevi sakinlerini ziyaret ederek, hediye takdim etti.

 

Ziyarete katılan İnegöl Belediye Başkan Yardımcısı Gülhan Şahin “İnegöl’de 8 Mart Dünya Kadınlar Günü çok yoğun kutlanıyor. Bütün dernekler kurumlar bugüne özel etkinlikler düzenliyor. Ama bugün bizim kutlamamız çok farklı oldu. İNESMEK’li yöneticilerimiz, hocalarımız ninelerimize ve dedelerimize isimlerine özel kupalar hediye ettiler. Kursumuzun pasta bölümünde yapılan bu güne özel pastamızı kendilerine ikram ettik. Hasta olduğu için yataklarından kalkamayan babaannelerimizin odalarına giderek hediyelerini verdik. 8 Mart Dünya Kadınlar Günü’nde hem ninelerimizi hem dedelerimizi sevindirdik” dedi.






 

Canlı müzik eşliğinde eğlenen huzurevi sakinleri unutulmaz bir gün yaşarken etkinlik ve ziyaretten dolayı hem İNESMEK, hem de İnegöl Belediyesine teşekkür ettiler.

 

“KADINA ŞİDDETE HAYIR”

Etkinlik kapsamında ayrıca, İNESMEK Dijital Fotoğrafçılık Branşı kursiyerlerinin “Kadına Şiddete Hayır” sloganı ile düzenledikleri mini sergisi Belediye Kültür Sarayı’nda izlenime sunuldu. 14 fotoğrafın yer aldığı sergi katılımcıların beğenisini topladı. Sergiyi gezen İnegöl Belediye Başkan Yardımcısı Gülhan Şahin İnegöl’de bu tarz olumsuzlukların çok fazla olmamasının mutluluk verici olduğunu söyleyerek İNESMEK Dijital Fotoğrafçılık Kursiyerlerini ve usta öğreticisi Gökhan Tuğrul’u tebrik etti.

 

 



Bir Yorum Yazın

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.

betnis giriş
betnis
yakabet giriş