İzci gençlerden Gazipaşa’ya ziyaret

Bembeyaz İzcilik Gençlik ve Spor Kulübü önceki gün Gazipaşa Ortaokulu’nu ziyaret etti. Okul Müdürü Ahmet Yakışıklı’nın makamında gerçekleşen ziyarette, izcilik faaliyetlerinin öğrenciler üzerindeki faydası ve etkisi ele alındı.

Yayınlama: 26.09.2014
1.158
A+
A-

Bembeyaz İzcilik Gençlik ve Spor Kulübü, İnegöl Gazipaşa Ortaokulu’na ziyarette bulundu. Samimi bir havada gerçekleşen ziyarete ilişkin değerlendirmelerde bulunan Bembeyaz İzcilik Gençlik ve Spor Müdürü Şaban Baykul, amaçlarının çocukları kötü alışkanlıklardan korumak olduğunu söyledi.

 

Baykul konuşmasında şunları söyledi: Okul Müdürümüz sayın Ahmet Yakışıklı bizleri makamında ağırladı. Kendisi ile sohbetimiz esnasında ilçemiz gençlerinin sorunları hakkında da konuştuk. Bizler bembeyaz izcilik gençlik ve spor kulübü olarak gençlerimize verdiğimiz değeri ve onlar için yaptığımız hizmetleri anlattık. Gazipaşa ortaokulun da bulunan izcilerimizin son 2 yılda ahlaki ve karakteristik olarak gelişmelerini sayın okul müdürümüz bizzat kendisi de belirtti. Bizler öğrencilerimizin okul dışındaki boş zamanlarını verimli olarak kullanmalarını sağlıyoruz. Öğretmenlerimiz okul içerisinde gerekli özveri ile çocuklarımızı takip ediyorlar ancak okul saati dışında çocuklarımız maalesef başıboş kalıyorlar ve zamanlarının büyük çoğunluğunu sokaklarda ve bilgisayar başında geçiriyorlar. Kulübümüz ortam olarak hem bahçeli hem de bilgisayar sınıfı olduğu için çocukların istediği her iki ortam da sağlanmak da ancak dışarıdan bir fark ile o da çocuklarımız gözetim altında ve kötü ortamlardan uzak bir şekilde. Bu gibi oyun ve sosyal ortam haricinde çocuklarımızın değerler eğitimi, karakter eğitimi ve okul derslerinde de yardımcı etüt dersleri ile hem sizlerin hem de öğrencilerimizin istedikleri ortam sağlanmış oluyor. Gençlerimizin gelişimine yönelik olarak aylık çıkan Genç Okur dergimiz ve malumunuz önümüz kurban bayramı bu sebeple de Semerkand yayınlarında çıkan kurban adlı kitabımızı hediye ederek okul ziyaretimizi tamamladık.








Bir Yorum Yazın

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.

betnis giriş
betnis
yakabet giriş