Kaymakam’dan Anneler Günü’ne özel selfie

Anneler Günü nedeniyle Huzurevinde kalan kadınların ellerini öpen ve hediyeler veren protokol üyeleri, ziyaretin sonunda son günlerin modası olan selfie akımını da unutmadılar. Fotoğraf makinesini eline alan Kaymakam Ali Akça, selfie fotoğraf ile ziyaret anını ölümsüzleştirdi.

Yayınlama: 12.05.2014
908
A+
A-

Protokol üyeleri, dün kutlanan anneler gününde İnegöl Belediyesi Huzur Evinde kalan anneleri unutmadı.

 

Kaymakam Ali Akça, Belediye Başkan Yardımcısı Gülhan Şahin, Emniyet Müdürü Şükrü Kaplan, Jandarma Komutanı Kıdemli Yüzbaşı Uğur Baş ve askeri personel, eşleri ile birlikte huzur evini ziyaret edip huzurevinde yaşamlarını sürdüren kadınların anneler gününü kutladı.






 

Huzurevinde kalan kadınlara hediyeler veren Kaymakam Ali Akça, ziyaretin sonunda son günlerin modası olan selfie akımını da unutmayarak protokol üyeleriyle birlikte selfie fotoğrafı çekti.

 

ONLARIN DUALARINI ALDIK

Huzur evi ziyareti ile ilgili açıklamalarda bulunan Kaymakam Akça, tüm annelerin anneler gününü kutlayarak şunları söyledi: Anneler sadece anneler gününde hatırlanmamalı. Ben tüm annelerin anneler yılını kutluyorum. Biz buraya gelerek onların varlığından onur almak istedik. Onların dualarını aldık. Biz bu ziyaretlerimizle onları sevindirmek istedik. İnegöl annelere değer veriyor. Huzurevi çok daha fazla kapasiteye sahip olmasına rağmen 6 tane ablamız burada ikamet ediyor. Bu sayının az olması İnegöl’ün annelerine sahip çıktığını göstergesidir.

 

Huzurevi sakinlerinden Muhsine Özel ve Nesibe Esenyel de duygularını ifade ettiler. Ziyaretten dolayı mutlu olduklarını ifade eden iki yaşlı kadın, ziyaretlerin çok fazla olması nedeniyle özel günlerin gelmesini sabırsızlıkla beklediklerini söylediler. Bu ifadeler, aslında normal günlerde huzur evinin çok fazla hatırlanmadığının da sitemi oldu.



Bir Yorum Yazın

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.

betnis giriş
betnis
yakabet giriş