Köklü mahalleye, tecrübeli ekip

İnegöl’ün en köklü mahallelerinin başında gelen Hamidiye Mahallesi’nde muhtarlığa adaylığını koyan Sabahattin Aktaş, tecrübeli bir ekiple yola çıktıklarını ifade ederek, “67 sokak, 7 caddeden oluşan ve yaklaşık 21 bin vatandaşımızın yaşadığı mahallemizin muhtarlık hizmetlerini aksatmadan, zamanında ve eksiksiz yerine getirmek adına mahalle halkımızın oylarına talibiz” diye konuştu.

Yayınlama: 28.03.2014
854
A+
A-

Tüm Türkiye’de olduğu gibi İnegöl’de de seçim heyecanı zirveye ulaştı. Pazar günü yapılacak olan seçimlerde Hamidiye Mahallesi muhtarlığına adaylığını koyan Sabahattin Aktaş, mahalle halkının desteğini beklediğini söyledi.

 

MAHALLEMİZİN SORUNLARINA VAKIFIZ






Sabahattin Aktaş yaptığı açıklamasında şunları söyledi: Mevcut muhtarın görevini layıkıyla yerine getirmediği düşündüğümüz için mahalle halkımıza daha kaliteli hizmet sunmak adına ekibimle aday oldum. 8 kişiden oluşan ihtiyar heyetimizle, mahallemizin sorunlarına vakıfız.

 

ELİMİZİ TAŞIN ALTINA KOYMAYA HAZIRIZ

Amacımız el birliği ile çalışarak, İnegöl’deki kurum ve kuruluşlarla irtibata geçerek mahallemizdeki sorunların çözümü adına elimizi taşın altına koymak. İnegöl’ümüzün en eski ve en köklü mahallelerinden bir tanesi olan Hamidiye Mahallesi’nin yönetimine tecrübeli ekibimiz ile talibiz. 67 sokak 7 caddeden oluşan ve yaklaşık 21 bin vatandaşımızın yaşadığı mahallemizin muhtarlık hizmetlerini aksatmadan, zamanında ve eksiksiz yerine getirmek adına mahalle halkımızın oylarına talibiz. 



Bir Yorum Yazın

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.

betnis giriş
betnis
yakabet giriş