Medya seçimlerde çok yardımcımız oldu

İnegöl İlçe Emniyet Müdürü olarak kısa bir süre önce göreve başlayan Şükrü Kaplan sakin geçen seçim sürecinin ardından İnegöl’deki medya kuruluşlarına teşekkür ziyaretlerinde bulundu. Gazetemizi de ziyaret eden Müdür Kaplan, İnegöl medyasının seçim sürecinde kendilerine çok yardımcı olduğunu dile getirdi.

Yayınlama: 16.04.2014
925
A+
A-

TEM Amiri Muzaffer Karababa ile birlikte gazetemizi ziyaret eden İnegöl İlçe Emniyet Müdürü Şükrü Kaplan, gazetemiz İmtiyaz Sahibi Uğur Çiçek ve gazetemiz Genel Yayın Yönetmeni Önder Duran tarafından karşılandı.

 

Samimi bir havada gerçekleşen ziyarette konuşan Müdür Şükrü Kaplan, İnegöl’ün sakin bir seçim dönemi geçirdiğini dile getirdi.






 

GÜZEL BİR SEÇİM SÜRECİ ATLATTIK

Bu sakinliğin sağlanmasında İnegöl’deki medya kuruluşlarının sağduyulu yayınlara imza atmasının büyük katkısı olduğunu dile getiren Kaplan, “Kamuoyu oluşturmada büyük etkisi olan medya kuruluşlarımız seçim sürecindeki yayın politikaları ile gerçekten bizlere çok büyük destek olmuşlardır. Ortamı germeden centilmenlik sınırları içerisinde çok güzel bir seçim süreci atlattık. Bu manada toplumun sesi konumundaki medya kuruluşlarımız ziyaret etmek istedik. İnegöl’de büyük bir etkiye sahip olan medya kuruluşlarımıza bu tavırları nedeniyle teşekkür ediyor ve yayın hayatlarında başarılar diliyorum” şeklinde konuştu.

 

ELİMİZDEN GELENİ YAPTIK

Medyanın toplumun yönlendirilmesinde büyük etkisi olduğunu ifade ederek sözlerine başlayan gazetemiz Genel Yayın Yönetmeni Önder Duran ise şöyle konuştu: Bizler İnegöllü basın mensupları olarak bu etkinin ve gücün farkındayız. Genel anlamda bir hayli sıkıntılı geçen seçim sürecinde gerginlik dozajını İnegöl’de en aza indirgemek adına elimizden geleni yaptık. Müdürümüzün de dediği gibi centilmenlik sınırları içerisinde, zaman zaman küçük gerginlikler yaşansa da geneli itibariyle temiz bir seçim olduğunun kanaatindeyiz. Bu bağlamda bugün bizleri ziyarete gelen İnegöl İlçe Emniyet Müdürü Şükrü Kaplan ve TEM Amiri Muzaffer Karababa’ya teşekkür ediyor, her zaman kendilerinin destekçisi olacağımızı ifade etmek istiyorum.

 

EMNİYET VE MEDYA YOĞUN ÇALIŞTI

Ziyarette son olarak konuşan gazetemiz İmtiyaz Sahibi Uğur Çiçek ise seçimlerin ilçemiz ve memleketimiz için hayırlar getirmesini dileyerek, “Yaklaşık 3,5 aylık seçim sürecinde gerek emniyet mensupları gerekse medya mensupları yoğun bir tempoda çalıştılar. Yoğun bir maratonun ardından güzel bir şekilde seçimlerin tamamlanması bizleri de memnun etmiştir. Bu manada İnegöl İlçe Emniyet Müdürü Şükrü Kaplan nezdinde bütün Emniyet Teşkilatımıza teşekkür ediyorum” dedi.



Bir Yorum Yazın

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.

betnis giriş
betnis
yakabet giriş