Recep Sert’ten Başkan Aktaş’a teşekkür

Türkiye’nin beşinci tam yüz nakli gerçekleştirilen İnegöllü Recep Sert, ağabeyi Güven Sert ve babası Cafer Sert ile birlikte Belediye Başkanı Alinur Aktaş’ı makamında ziyaret etti

Yayınlama: 26.03.2014
845
A+
A-

6 yıl önce silahını temizlerken yüzüne isabet eden kurşunla tanınmaz hale gelen 26 yaşındaki Recep Sert’den son durumuyla ilgili bilgiler alan Aktaş, Sert ailesine geçmiş olsun dileklerini iletti.

 

SEVE SEVE KABUL ETTİM

Recep Sert’i misafir ettiklerini ifade eden Başkan Aktaş; “Recep kardeşimiz Cuma günü bizimle irtibata geçerek bizi ziyaret etmek istediğini, sohbet etmek istediğini söyledi. Bende seve seve kabul ettim. Kendileri bizlere teşekkür etmek için gelmişler, sağ olsun, kendisine bu inceliğinden dolayı çok teşekkür ediyorum, bu zorlu sürecin büyük kısmını Recep kardeşimiz aştı diye düşünüyorum ” dedi.

 

Aslında kendisinin şu anda yıllık izinde olduğunu fakat seçim çalışmaları dolayısıyla çalıştığını, esnaf ziyareti yaptıklarını, sivil toplum örgütlerini ziyaret ettiklerini belirten Aktaş, Recep Sert’e verdiği desteklerden dolayı, baba Cafer Sert’e de teşekkür etti. Aktaş, Recep Sert’in normal haline dönüp, en kısa zamanda yine çalışarak, topluma faydalı bir birey olarak hayatını devam ettireceğine, bütün bunları başaracağına inandığını ifade etti.








 

TEDAVİSİ İÇİN TEKRAR GİTMESİ GEREKİYOR

Recep Sert’in en kısa sürede sağlığına kavuşmasını temenni eden Aktaş, “Recep kardeşimizin tedavisi için tekrar gitmesi gerekiyor. Gidişiyle alakalı da kendisine yardımcı olacağız. Zaten Cafer amcamıza da herhangi bir sıkıntı, problem olduğunda, yapabileceğimiz bir şey varsa yardımcı olacağımızı ifade ediyoruz. Ben kardeşimize bu nazik ve ince davranışı için tekrar teşekkür ediyorum, sağ olsun” dedi. Kendisine getirilen çiçekte yazan “zor günlerimizde yanımızda olduğun için, ailem ve kendi adıma teşekkür ediyorum” yazan yazıyı okuyarak, “Keşke daha fazla yardımcı olabilseydik. Biz elimizden geldiğince yardımcı olmaya çalıştık. İnşallah bundan sonra da hep yardımcı olmaya çalışırız. Kendisine yürekten teşekkür ediyorum” diyerek Recep Sert’e acil şifalar diledi.

 

Baba Cafer Sert ise,bu zor süreçte Alinur Başkanın her zaman yanlarında olduğunu, kendilerine her türlü desteği verdiğini ifade ederek, Başkan Aktaş’a teşekkürlerini iletti



Bir Yorum Yazın

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.