RESULULLAHSIZ KUR’AN ANLAŞILMAZ

İnegöl Belediyesi ve Aile Hayatını İyileştirme Derneği’nin (AHİD) birlikte organize ettiği program ile İlmi ve Fikri Araştırmalar Merkezi Kurucu Başkanı İhsan Şenocak, İnegöllülerle buluştu. “Sünneti Seniyye ve İslam’daki yeri” konulu konferansta İnegöllü vatandaşlara seslenen Şenocak, “Resulullahsız İslam olmaz. Efendimiz olmadan Kuran anlaşılmaz” dedi.

Yayınlama: 19.04.2016
613
A+
A-

RAMAZAN’DA KAFALAR KARIŞTIRILACAK

Ramazan Ayı’nın gelmesi ile beraber TV programlarında insanların akıllarının karıştırılacağını ifade eden İhsan Şenocak, “Hz.İsa gelecek mi gelmeyecek mi? Şefaat var mı yok mu? Bütün ay bunları konuşacaklar” şeklinde konuştu.

 






ONLARI ŞİKÂYET ETMEYECEK Mİ?”

TV programlarında yayınlanan evlilik programlarına atıfta bulunan İhsan Şenocak, “Nene Hatun’un torunları, Sütçü İmamın torunları TV’lerde ahlaksızca yayınlanan programları, evlenme programları adı altındaki rezillikleri protesto etmeyecek mi? Onlara bir tek mail bile göndermeyecek mi? Onları şikâyet etmeyecek mi?” dedi.

 

———————————————————————————————————————–

 

İFAM Kurucu Başkanı İhsan Şenocak, Belediye Spor Salonu’nda “Sünneti Seniyye ve İslam’daki yeri” konulu konferansta İnegöllülere hitap etti.

 

EHLİSÜNNETE KARŞI SALDIRILARI TÜM ÜLKEMİZİ GEZEREK ANLATIYOR

Programın açılışında konuşan Aile Hayatını İyileştirme Derneği Başkanı Naci Köseoğlu, Kutlu Doğum Haftasının sürdüğümü hatırlatarak, “Biz de bu haftada İhsan Şenocak Hocamızı davet ettik. Yoğun programlarına rağmen bizleri kırmayarak geldiler. Belediyemize de teşekkür ediyoruz desteklerinden dolayı. Çocuk Mektebimizi açtık. Müftülüğümüze de bundan dolayı teşekkür ediyoruz. Ehli Sünnet inancımıza ciddi saldırılar var. Hocamız İhsan Şenocak ehlisünnete karşı saldırıları tüm ülkemizi gezerek anlatıyor. Allah razı olsun. Rabbim sayılarını arttırsın inşallah” dedi.

 

Belediye Başkan Yardımcısı Alper Taban ise Sivil Toplum Kuruluşlarının etkinliklerine İnegöl Belediyesi olarak destek verdiklerini ifade etti. Taban toplumun yapı taşı olan aile ile ilgili konularda sürekli konferanslar veren ve halkın bilinçlenmesini sağlayan Aile Hayatı İyileştirme Derneği yöneticilerine teşekkür etti ve Belediye olarak bu tür organizasyonlara desteklerinin süreceğini ifade etti.

 

Konuşmaların ardından konferansa başlayan İhsan Şenocak, anne ve babaların çocuklarına namazı anlatmakta zorlandığı bir dönemde televizyonlarda Hz. İsa öldü mü, Mesih kimdir gibi konuların tartışıldığını ve kafa karıştırılmaya çalışıldığını aktardı.

 

Hudeybiye’de müşriklerin anlaşmaya “Allah Resulü” yazısını yazdırmadığını aktaran Şenocak; “Allah Resulü diye yazdırmadılar, Abdullah oğlu Muhammed yazıldı. Ama o gün onu yazdırmasalar da bugün dünyanın dört bir yanında Allah Resulü, Resulullah olarak yazılıyor. Hz.Peygamber’in sünnetine laf edenlere haddini bildirmeye azmettik. Şefaat hakkı yok diyenlere sen kim oluyorsun demeye devam edeceğiz” dedi.

 

Ramazan ayı ile birlikte TV kanallarında anlamsız tartışmaların çıkacağı ve bunun amacının insanların aklını karıştırmak olduğunu belirten Şenocak, “Hz.İsa gelecek mi gelmeyecek mi? Şefaat var mı yok mu? Bütün ay bunları konuşacaklar. TV’ye çıkmış bir tanesi 300 tane sahih hadis vardır diyor. 23 yıllık risaletinde Peygamberimiz sadece 300 cümle kurduysa haşa görevini yapmamış demektir. Konuşmuş da sahabe efendilerimiz bunları ezberlemedilerse onlar da görevlerini yapmamış demektir. Böyle bir şey olabilir mi? Onların dertleri başka. Resulullahsız İslam olmaz. Efendimiz olmadan Kuran anlaşılmaz. Bunları biz anlatıyoruz. İnegöl gençleri de bunu her yerde anlatacak. Rabbim Kuran’ı sana değil Efendimize indirdi diyecek” ifadelerini kullandı.

 

TV pragramlarındaki evlenme programları ve ahlaksız yayınlara atıfta bulunan Şenocak, “Nene Hatun’un torunları, Sütçü İmamın torunları TV’lerde ahlaksızca yayınlanan programları, evlenme programları adı altındaki rezillikleri protesto etmeyecek mi? Onlara bir tek mail bile göndermeyecek mi? Onları şikâyet etmeyecek mi?” şeklinde konuştu.

 

HABER: Serhat ÇİÇEK



Bir Yorum Yazın

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.

betnis giriş
betnis
yakabet giriş