Rumelililerden Akça’ya ziyaret

İnegöl Rumeli Türkleri Kültür ve Dayanışma Derneği, protokol ziyaretleri kapsamında Kaymakam Ali Akça’yı makamında ziyaret etti.

Yayınlama: 19.04.2016
638
A+
A-

Geçtiğimiz haftalarda Olağan Kongresini gerçekleştirerek Salim Kaplan başkanlığında yeni yönetim kurulunu oluşturan İnegöl Rumeli Türkleri Kültür ve Dayanışma Derneği, protokol ziyaretlerine dün Kaymakam Ali Akça’dan başladı.

 

BAŞARI TEMENNİSİ






Kaymakam Ali Akça’ya çiçek takdim etmesinin ardından bir konuşma yapan İnegöl Rumeli Türkleri Kültür ve Dayanışma Derneği Başkanı Salim Kaplan, “Sayın Kaymakamımız geçtiğimiz günlerde yaptığımız kongremize katılarak bizleri onurlandırdı. Kongreden sonra görev bölümü yaparak önce Kaymakam beyimizi ziyaret ederek çalışmalarımıza başladık. Kendilerine çalışmalarında başarılar diliyoruz” dedi.

 

RENKLİ DEMOGRAFİK YAPISI İNEGÖL’ÜN ZENGİNLİĞİDİR

Ziyaretten dolayı duyduğu memnuniyeti dile getirerek konuşmasına başlayan Kaymakam Ali Akça ise, “Kongrenize katılmak bizim için büyük bir onur ve keyif oldu. Rumeliler İnegöl’ün ana omurgalarından bir tanesidir. İlçemizin özellikle üretimsel gücü, renkli demografik yapısı bir zenginliktir. Siz de bu zenginliğin bir parçasısınız. İnegöl farklı demografik, farklı kültürel, farklı coğrafi bölgelerin insanlarını bir araya toplayıp ben kavramından öte biz kavramını kullanan insanların merkezidir. Bu bizler içerisinde sizler de varsınız. Özellikle bu yüzden kongrenize gelme gereği hissettim. Güzel bir kongre yaptınız. Yeni yönetiminize başarılar diliyorum.

 

HABER: Recep DENİZ



Bir Yorum Yazın

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.

betnis giriş
betnis
yakabet giriş