Saloni’den öğrencilere akşam yemeği

İnegöllü Mobilya üreticilerinden Saloni Mobilya Genel Müdürü Haluk Özbek, burs verdikleri öğrencilerle düzenlenen akşam yemeğinde bir araya geldi.

Yayınlama: 04.09.2014
1.013
A+
A-

İnegöl’ün önde gelen mobilya üretim firması Saloni, burs verdiği öğrenciler için akşam yemeği düzenledi.

 

BURSİYER SAYIMIZI ARTTIRMAK İÇİN KAYNAKLARIMIZI ARTTIRMAYA VE ZORLAMAYA DEVAM EDECEĞİZ








Yemek öncesi açıklamalarda bulunan Haluk Özbek, “Ülkümüze sahip çıkmak adına yıllardan beri her öğretim çağından farklı okullarda okuyan öğrencilerimize markamızın kaynakları çerçevesinde destek olmaya çalışıyoruz. Şimdiye dek burs imkânı sağlayarak eğitimlerine destek vermeye çalıştığımız bazı öğrencilerimizin başarıyla mezun olmasından dolayı haklı bir memnuniyet duyuyoruz. Bizzat şahsımın “burs alarak” eğitimini  devam ettirmiş olması sebebiyle markamızın bu çok önemsediği sosyal sorumluluk çalışmasına bakış açısı özellikle duygusaldır. Bu sebeple her yıl daha fazla sayıda genç arkadaşımızı desteklemek, bursiyer sayımızı arttırmak için kaynaklarımızı arttırmaya ve zorlamaya devam edeceğiz. Öğrenci arkadaşlarımızla iletişimimiz salt burs vermek ile sınırlı olmayıp, staj süreçlerinde yardımcı olmak ve kendilerinin geleceklerinin şekillenmesinde tecrübelerimizle katkıda bulunmak olarak devam etmektedir. Saloni Mobilya olarak, bu çalışmalarımızı önemsemeye ve istikrarlı şekilde yürütmeye devam etmekte kararlıyız”  dedi.

 

Eğitim, öğretim hayatında ve ileri ki yıllarda atılacakları iş hayatında başarı dileklerini de sunan Saloni Mobilya Genel Müdürü Haluk Özbek, herkesin çok çalışarak vatanına milletine faydalı birer bireyler olması gerektiğini ve bunun bir borç olduğunu belirtti.



Bir Yorum Yazın

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.