Tatbikat gerçeği aratmadı

İnegöl İHH ve Bursa İHH tarafından ortaklaşa düzenlenen arama kurtarma tatbikatı önceki akşam Kıran Mahallesi ormanlık alanda gerçekleştirildi.

Yayınlama: 08.07.2014
710
A+
A-

İnegöl’ün ilk ve tek arama kurtarma ekibi olan İnegöl İHH İNİYAK çalışmalarını aralıksız sürdürüyor. Eğitim çalışmaları kapsamında önceki akşam Kıran Mahallesi ormanlık bölgesinde kayıp arama ve kurtarma tatbikatı başarıyla gerçekleştirildi.

 

Yapılan tatbikatla ilgili açıklamalarda bulunan İnegöl İHH İNİYAK Başkanı Varol Yılmaz, yaklaşık 40 kişiden oluşan bir ekiple tatbikatı tamamladıklarını söyledi.






 

Cumartesi günü iftar yemeği ile başlayan programda gelecek döneme dair istişarelerde bulunduklarını ifade eden Yılmaz konuşmasında şu ifadelere yer verdi: İstişare ve değerlendirmelerin ardından İnegöl ve Bursa arama ekiplerimizle ormanlık alanda kayıp arama tatbikatı yaptık. Kayıp şahıs bulunduktan sonra sedye ile güvenli bölgeye çıkartıldı. Tatbikatın ardından sahur yaparak çadırlarda sabahladık. Güzel ve verimli bir çalışma oldu. İnşallah bu tip eğitimlerinin bundan sonra da devam edecek. Gönüllülük esasına dayanan çalışmalarımıza katılmak isteyen tüm arkadaşlarımızı derneğimize bekliyoruz.



Bir Yorum Yazın

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.

betnis giriş
betnis
yakabet giriş