Vatandaş UEDAŞ’a öfkeli

Kozluca Yolu üzerinde ikamet eden vatandaşlar, yol ortasında ve tehlike oluşturan elektrik direğinin kaldırılması için UEDAŞ’a defalarca başvurduklarını ama hiçbir şekilde girişimlerin sonuç vermediğini ifade ederek UEDAŞ’ı eleştirdiler.

Yayınlama: 05.09.2014
855
A+
A-

Mahalle sakinlerinden Ali Bolat, yol ortasında tehlike oluşturan bir elektrik direğini çok kez ihbar etmelerine rağmen UEDAŞ’ın kendilerini umursamadığını belirterek sitem etti.

 

Bolat ayrıca sürücülerinin yol üzerinde yüksek hızda araç kullandıklarını, bölgede yapılan okulda okuyacak öğrenciler için bunun büyük risk teşkil ettiğini söyledi.






 

HEM GÖRÜNTÜ KİRLİLİĞİ VAR HEM TEHLİKE ARZ EDİYOR

Orhaniye Mahallesi Kozluca Yolu sakinlerinden Ali Bolat, “Şuanda Orhaniye Mahallesi Kozluca yolunda yol yapım çalışmaları başladı. Burada yolun ortasında bulunan elektrik direğinin kaldırılması için bazı yerlerle irtibata geçtik. Belediye’de yetkili merciler ile görüşmeler yaptık. 2 ay önce UEDAŞ’a dilekçe yazdıklarını ama bir sonuç alamadıklarını, direğin kaldırılmadığını söylediler. Şuanda yapılan bir hizmet var, yapanlardan Allah razı olsun ama bu direğin bu kavşağın ortasında kalması ne anlam veriyor anlamıyorum. Zor bir şey değil, gelip 20 metre ileriye bir çukur açıp bu direği kaldırmak bu kadar zor ise bu çağda bu imkânların olduğu zamanda söyleyecek sözümüz yok. Biz Kozluca Yolu sakinleri olarak bu direğin buradan kaldırılıp karşıda müsait bir yere alınmasını istiyoruz. Hem görüntü kirliliği var hem tehlike arz ediyor. Adam belki 3-5 ay sonra gelip bu direği buradan kaldırıyorum diyecek ama insanlar buraya çalışma yapıyorlar. Bordür döşeyecekler, düzenleme yapacaklar. Bu sefer yapılan hizmet tekrar bozulmuş olacak. Gereğinin yapılmasını saygılarımla arz ediyorum” dedi.

 

BELKİ UEDAŞ DUYARLI OLUR

UEDAŞ’a başvuruların sonuçsuz kaldığını ifade eden Ali Bolat, “Bu yüzden en son basın aracılığı ile bunun duyulmasını istiyorum. Bundan sonra belki UEDAŞ duyarlı olur. İlla haber yapıldıktan sonra mı bunların düzene girmesi lazım” şeklinde konuştu.

 

BURADA HIZ KESİCİ KASİSLER OLSUN İSTİYORUZ

Bölgede altyapı ile ilgili de sorunlar yaşadıklarını belirten Bolat, “Düzeleceğini söylediler. Burada bu yol yapıldı fakat araçlar çok hızlı geçiyorlar. Burada bir okul yapıldı. Yarın öğrenciler gelip gittikleri zaman sıkıntı olacak. Burada hız kesici kasisler olsun istiyoruz. Yol üzerinde bir tane bile trafik levhası yok. Bu eksikliklerin giderilmesini istiyoruz. Buradaki hız limitinin aşağı çekilmesini istiyoruz” ifadelerini kullandı.



Bir Yorum Yazın

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.

betnis giriş
betnis
yakabet giriş