Yaz geldi, İnegöl çiçek açtı

İnegöl Belediyesi tarafından gerçekleştirilen peyzaj çalışmaları kapsamında Bursa Büyükşehir Belediyesi tarafından 250 bin, İnegöl Belediyesi tarafından ise 200 bin adet çiçeğin ekimi için çalışmalara başlandı.

Yayınlama: 27.05.2015
816
A+
A-

İnegöl’ün dört bir yanında gerçekleştirilecek olan çiçek ekimi ile ilgili açıklamalarda bulunan Belediye Başkan Yardımcısı Adil Kansu, çalışmaların Haziran ayı başında bitirileceğini söyledi.

 

Kansu açıklamasında şu ifadelere yer verdi: Yaz aylarının gelmesiyle şehrimize görsellik kazandırmak için başladığımız peyzaj çalışmalarımız ekiplerimiz tarafından uygulanmaya başladı. Büyükşehir Belediyemizle ortaklaşa yürüttüğümüz bu çalışmamızda 250 bin adet çiçeğin ekimini Büyükşehir Belediyemiz, 200 bin adet çiçeğin ekimini ise İnegöl Belediyesi olarak üstlenmiş bulunmaktayız. Geçen hafta başlanan çalışmada turuncu ve sarı kadife çiçeği, beyaz, kırmızı ve pembe begonya, ateş çiçeği, ipek çiçeği ve camgüzeli gibi çiçekler kullanılacaktır. Büyükşehir Belediyemiz Mimar Sinan Caddesi, Atatürk Bulvarı, Adnan Menderes Bulvarı, Ertuğrulgazi Caddesi, İnegöl Şehir Parkı ve Kültür Park’taki uygulamaları yapacak bu yerlerin dışında kalan yeşil alanların uygulamalarını ise İnegöl Belediyesi olarak yapacağız. Yapılan planlama neticesinde mevsimlik çiçek dikimi çalışmamızı Haziran ayı başında bitirmeyi planlıyoruz. Bu çalışmamızın ilçemize hayırlı olmasını temenni ederim.” 








Bir Yorum Yazın

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.

betnis giriş
betnis
yakabet giriş