TOPUNUZ GELİN!

İran, Suriye,Irak, BAE, Suud,Mısır Rejimleri PKK-PYD’yi Türkiye’ye karşı destekliyor ve finanse ediyorlar. AB sivil kaygılarıyla savaşamaz hale getirmye çalışıyor. ABD silah vermeye devam ediyor Rusya Esad’ı devreye sokarak bensiz olmaz demeye çalışıyor.Çoğunun derdi Türkiye Kurulacak büyük İsrail’e mani olmasın.İranın derdi mezhebe dayalı bir pers İmparatorluğu kurmak. Türkiye’yi Osmanlı verasetini kabullendikten sonra en büyük tehlike olarak […]

Yayınlama: 22.02.2018
6.377
A+
A-

İran, Suriye,Irak, BAE, Suud,Mısır Rejimleri PKK-PYD’yi Türkiye’ye karşı destekliyor ve finanse ediyorlar. AB sivil kaygılarıyla savaşamaz hale getirmye çalışıyor. ABD silah vermeye devam ediyor Rusya Esad’ı devreye sokarak bensiz olmaz demeye çalışıyor.Çoğunun derdi Türkiye Kurulacak büyük İsrail’e mani olmasın.İranın derdi mezhebe dayalı bir pers İmparatorluğu kurmak. Türkiye’yi Osmanlı verasetini kabullendikten sonra en büyük tehlike olarak görmektedirler.

 

Suud, BAE, Suriye,Irak,Mısır…. rejimlerinin kaygıları ise Türkiye başarır da, Alem-i İslam’ın başına geçerse Osmanlı geri döner. Osmanlı’nın geri dönmesiyle kendi aile saltanatları son bulur. Alem-i İslam’ın başındaki zorba sultanlar halklarını: Türkiye yok olacak,ABD Türkiye’yi yok edecek telkinleriyle susturmaktadır. Bir yandan da bu telkinlerin hakikat bulması için el altından PYD-PKK ve ABD’yi finanse etmektedirler.








 

Afrin-Mümbiç cedel’i Türkiye’nin zaferiyle sonuçlanırsa Dünyadaki tüm dengeler bozulacak, Alem-i İslam’ın halkları artık gem tutmaz hâl alacaktır.Mısır halk ayaklanmasını, Suud halk ayaklanması takip edecektir…

 

ABD iflas etmiş kabuğuna çekilmiş olacak. Rusya Türkiye’nin yanında kendine bir yer edinmeye çalışacaktır.

 

Hilâl düşmanı PEKİDA’lılar şöyle bir istatistik yapmışlardı: Fransa’nın %60 nüfusu, Fas, Tunus, Cezayir, Türk kökenli Müslümanlardan oluşur. İngiltere’nin %50, Almanya’nın %35’i…. Rusya’nın %65’i İslam kökenlidir. diye biraz abartılı hatta Vatikan’a jurnal mahiyetinde bir serzenişte bulunmuşlardı.

 

Vatikan bunu ihbar kabullenmiş ve ABD’yi önce Afganistan ardından Irak ve Suriye’yi işgal ettirerek Müslüman nüfusun membağını kurutturup gayr-i muslim bir devler kurdurtmaya me’mur eylemiştir.

 

PYD-PKK Afrin’i Suriye Rejimine teslim ederse? veya İranlı Haşdi Şabi devreye girerse Türkiye geri çekilir mi? Elbette hayır! PYD Afrin’den çekilse Mümbiç, Mümbiç’ten çekilse Kobaniye, gidecektir. Yani rahat durmayacak, rahat bırakılmayacaktır. Tam bir düzenli ordu haline geldiğinde Türkiye ile her zaman savaşa hazır tutulacaktır.

 

Reis’in kararlığı şunu göstermektedir ki; PYD-PKK bitmeden, tükenmeden TSK, ne Afrin’den, nede Mümbiç’ten çıkmayacaktır.

 

Yok Haşdi şabi girecekmiş Afrin’e… yok Esed rejimi girecekmiş Afrin’e….. Rus ihanet edecekmiş…. ABD, Barzani ve Esed ile anlaşacakmış…

 

Dünya artık şunu kesin olarak kabullenmelidir. Ne yapsanız boş, ne söylerseniz nafile…. Göklerden gelen bir karar vardır…. Afrin’de dökülen Şehid Mehmedimin kanı vardır…. “Ya ben Bizans’ı alırım, yada Bizans beni” kararlığında “TOPUNUZ GELİN, TOPUNUZ!” diyen bir LİDER vardır. Reis! beni de Afrin’e götür diyen bir memleket vardır… Cihad’a, şehadete susamış milyonlarca Hamza’lar, Ulubatlı Hasanlar vardır… (fiemanillah!)



Bir Yorum Yazın

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.