Ya İstiklal ! Ya Ölüm !

Ey Türkiyem! 2023’ü bize göstermemeye yemin etmiş bir haçlı dünyası ve onun içimizdeki hempaları var!  Söylemlerini ve meramlarını gittikçe açık seçik beyan eylemeye başlamışlardır. İçimizdeki haçlı kafalarda, “var olup yok olma” mücadelesi vermeye başlamıştır (ayan beyan).  Şimdi Türkiye’nin önünde iki seçenek var; ya bugüne kadar olduğu gibi bir siyasi ferasetle 2023’e devam. Yâda savaş. ehl-i […]

Yayınlama: 16.01.2018
6.806
A+
A-

Ey Türkiyem! 2023’ü bize göstermemeye yemin etmiş bir haçlı dünyası ve onun içimizdeki hempaları var!  Söylemlerini ve meramlarını gittikçe açık seçik beyan eylemeye başlamışlardır. İçimizdeki haçlı kafalarda, “var olup yok olma” mücadelesi vermeye başlamıştır (ayan beyan).  Şimdi Türkiye’nin önünde iki seçenek var; ya bugüne kadar olduğu gibi bir siyasi ferasetle 2023’e devam. Yâda savaş. ehl-i küffarın meramı bu cihettedir.

 

2023 hedefine savaşsız, enaz zaiatla varmanın bir yöntemi vardır.( bu güne kadar olan bir siyasi deha ile)  çok meşakkatli ve zordur. Yenilebilir gibi görünüp ama yenilmemek.(her seçimde olduğu gibi) Bin parça görünüp yekvücut olabilmek. (15 Temmuz gibi) %50 + 1 söylemi gibi. (çıtayı yüksek göstermeden)  çok zahmetli ve meşakkatli bir yoldur elbet hatta rizikolarıda fazladır. 7 Haziran 2015 blok seçim gibi.








 

Devlet ricalinin feraseti bu minvaldedir. Bakın size bir şey söyleyeyim, devletin elinde öyle belgeler var ki, bu muhalefet cenahın her ferdi hakkında. İfşa edildiği gün inanın iç kargaşa, hatta ayaklanma bile çıkar. O belgeleri ifşaa etsin diye devlete baskı yapanında muhalefet partilerin kendileri olması durumun vahametini  İzaha kâfidir. Tanrıları Armegeddona zorlayan haçlı zihniyeti gibi. Hilal düşmanı haçlı kafalar bu gidişatın farkında olduğu için Türkiye’nin askeri ve silah teçhizatının daha fazla gelişip büyümemesi için 2023 hedeflerine ulaşmaması için Türkiye’nin süratle, bir şekilde savaşa  Sokulmasını deniyorlar. İran, İsrail Yunanistan, Bulgaristan, Mısır, Irak, Suriye… Ne olursa olsun yeter ki Türkiye. Topyekûn bir savaşa girsin. Çabaları nihayetsiz kalınca 5 bin tır dolusu silah ve mühimmatı teslim ettikleri PYD-PKK ile ortak ordu kurduğunu ilan etti ABD. O silahların patlaması Türkiye’deki siyasi gelişmelere bağlıdır.

 

Türkiye’nin 2023 hedeflerine varmasını engelleyebilmek için bizi bir büyük savaşa sokmayı başarırsalar, Türkiye’nin askeri gücü elbet savunmaya yeterlidir de 1.Dünya savaşı ve Çanakkale müdafaasında olduğu gibi içimizdeki Ermeni komitacılar rahat durmayacağını da bilmekteyiz.  HÖH’lerin yeri gücünü veya variyetini öğrenmeye çalışan bu Komitacılara rağmen acilen Devlet destekli Kuva-i milliye ruhu canlandırılmalı ve desteklenmelidir.

 

Çünkü şunu artık biz çok daha iyi biliyoruz ki; Osmanlı’yı silah değil, ihanet yıkmıştır. Türkiye’min Savaşsız 2023 hedeflerine varma ümidiyle Allah’a emanet olunuz!

 



Bir Yorum Yazın

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.