Yola fırlayınca halk otobüsü çarptı

Anafartalar Caddesi’nde karşıdan karşıya geçmek isteyen 5 yaşındaki çocuk, halk otobüsünün çarpması sonucu yaralandı. Kardeşine otobüs çarptığını gören 8 yaşındaki kız çocuğu, kardeşine yardım için koşarken yere düşüp kendisi de yaralandı.

Yayınlama: 24.04.2014
920
A+
A-

Yetkililerden edinilen bilgiye göre M. Muzaffer Samda Ortaokulu istikametine doğru seyir halinde bulunan Ahmet Özkan idaresindeki 16 F 1896 plakalı halk otobüsünü fark etmeyen çocuk, aniden yola fırladı. Dolmuş şoförü ani fren yapsa da kazaya engel olmadı.

 

Kaza sırasında halk otobüsünün arkasında aynı yönde seyir halinde bulunan Âdem Celep idaresindeki 16 KJU 46 plakalı otomobil de otobüsün ani fren yapması sonucu halk otobüsüne arkadan çarptı.






 

YARDIM İÇİN KOŞARKEN KENDİSİ DE YARALANDI

Olay sırasında kardeşi Berat’a otobüs çarptığını gören 8 yaşındaki Ayşenur Kurtağız da yardım etmek için koşmaya başladı. Koşarken ayağı takılarak yere düşen küçük kız, başını yere vurarak yaralandı. Yüzü kanlar içerisinde kalan küçük kız, kendi yarasına bakmadan kalkarak yeniden kardeşinin yanına koştu.

 

GÖZYAŞLARINI TUTAMADI

Çevredeki vatandaşlar kazayı hemen 112 acil servise ve polise bildirdi. Bu sırada küçük Berat’ın annesi ve yakınları da olay yerine geldi. Oğlunun kaza yaptığını gören anne gözyaşlarını tutamazken, vatandaşlar kazayı şans eseri hafif sıyrıklarla atlatan Berat, ablası ve Ayşenur ve annelerini sakinleştirmek için seferber oldu. Olay yerine gelen emniyet ekipleri de yaralı çocuk ve ailesini teselli etti.

 

Kısa sürede olay yerine ulaşan sağlık ekipleri, kazayı hafif sıyrıklarla atlatan Berat’ı her ihtimale karşı sağlık kontrolünden geçirmek için ambulansla hastaneye götürdü. Kardeşine yardım etmek için koşarken düşüp yaralanan Ayşenur da yarılan kaşının tedavisi için hastaneye kaldırıldı. Ayşenur Kurtağız’ın kardeşi Berat’ın ambulansa bildirildiğini görünce “Ona bir şey olması” diyerek ağlaması dikkat çekti. Emniyet ekipleri olay yerinde gerekli incelemeleri yaptıktan sonra kazaya karışan otomobil ve otobüs kaldırıldı. Berat ve Ayşenur’un ise ayakta tedavi gördükten sorna taburcu edildiği bildirildi. Kazayla ilgili tahkikat sürüyor.



Bir Yorum Yazın

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.

betnis giriş
betnis
yakabet giriş