TEOG start aldı

İlçe Milli Eğitim Müdürü Fatih Bilican, dün başlayan ve bugün de devam edecek olan Temel Öğretimden Ortaöğretime Geçiş Sınavında (TEOG) herhangi bir aksilik yaşanmadığını belirterek öğrencilere başarılar diledi. •Serhat ÇİÇEK

Yayınlama: 27.11.2014
735
A+
A-

İlçe Milli Eğitim Müdürü Fatih Bilican, dün başlayan TEOG sınavı kapsamında İshakpaşa İlköğretim Okulu’nu gezerek sınava giren öğrencilere başarı temennilerinde bulundu.

 

SINAVLAR EKSİKSİZ BİR ŞEKİLDE DEVAM EDİYOR






Konu ile ilgili açıklamalarda bulunan İlçe Milli Eğitim Müdürü Fatih Bilican, “Bugün itibari ile TEOG sınavlarımız başlıyor. Sabah saat 07.00 itibari ile sınav evrakları kuryemiz ve güvenlik görevlileri eşliğinde okullara teslim edilmiştir. Okullarımızın görevli öğretmenleri ve okul idarecileri saat 08.00’da toplantılarını yapmışlardır. Okul idarecileri öğretmenlere görevleri hakkında açıklamalarda bulundular. Saat 08.30 itibari ile öğrenciler salonlara alındı. Bu anlamda bütün okullarda öğrenciler yerlerini aldılar. Saat 09.00 itibari ile sınav başlayacak. Bu sınav 48 okulumuzda 8. sınıflara yönelik olarak yapılmaktadır. Bu 48 okulumuzda toplamda 4 bin 307 öğrencimiz sınava katılmaktadır. Sınav komisyonu olarak 135 idareci arkadaşımızı görevlendirdik ve yine bin 156 öğretmenimiz de okullarındaki sınav salonlarında salon başkanı ve gözetmen olarak görevlendirilmiştir. Şimdiye kadar bir olumsuzluk gelmedi. Bir taraftan okullarımızı dolaşıyoruz, herkes görevi başında. Sınavlar eksiksiz bir şekilde devam ediyor. Normal sınıflarda 20’şer kişilik öğrenciler yerleştirilmiştir. Engelli öğrencilerimiz için de engel durumuna göre 1-2 kişilik sınıflar tahsis edilmiştir. Bu tahsisler liste ile Bakanlığımız tarafından ayarlanmış ve okullara gönderilmiştir. Sınav evrakları içerisinde de listeler vardır. Öncesinden de tespit edilerek okullara asıldı. Öğrencilerimizin hepsi yerlerini biliyorlar. Sınıflara alınırken öğrencilerimizin hepsinin bildikleri şekilde yerlerine oturmaları sağlanmıştır. İnşallah kazasız belasız bir sınav olur. Bugün Türkçe, Matematik ve Din Kültürü derslerinden sınav yapılacak, yarın da Fen Bilgisi, T.C. İnkılâp Tarihi ve Yabancı Dil derslerinden sınav yapılacaktır. Sınav 09.00 itibari ile başlayacak. 3 oturum halinde aralar verilerek saat 12.00’de bitirilmiş olacaktır. Bütün öğrencilerimize başarılar diliyorum” şeklinde konuştu.



Bir Yorum Yazın

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.

betnis giriş
betnis
yakabet giriş