Aktaş’tan UEDAŞ Müdürüne ziyaret

İnegöl Belediye Başkanı Alinur Aktaş, UEDAŞ (Uludağ Elektrik Dağıtım A.Ş) İnegöl Şube Müdürlüğüne atanan Enis Gürer’i makamında ziyaret ederek yeni görevinde başarılar diledi.

Yayınlama: 12.12.2014
732
A+
A-

Başkan Aktaş, yeni görevlendirilen UDEAŞ İnegöl Şube Müdürü Enis Gürer’i ziyaret ederek, görevlerinin hayırlı olması temennisinde bulundu.

 

ENERJİYLE ALAKALI CİDDİ YATIRIMLAR GEÇMİŞTE YAPILDI






Gerçekleştirilen ziyaretle ilgili bir değerlendirmede bulunan Belediye Başkanı Alinur Aktaş, UEDAŞ İnegöl şube müdürüne yeni görevinin hayırlı olması temennisinde bulundu. Elektriğin insan hayatının olmazsa olmaz unsurlarından olduğunu vurgulayan Aktaş, “İnegöl’de hızla gelişen bir şehir. Hem sanayisiyle, hem nüfusuyla, hem de sosyal hayatıyla çok hızla gelişen bir şehir. Takdir edersiniz ki bu hızlı gelişen şehirde de, enerjiyle alakalı ciddi yatırımlar geçmişte yapıldı, bundan sonrada yapılmaya devam edecek” şeklinde konuştu.

 

HEP BİRLİKTE HAREKET EDECEĞİZ

İnegöl’ün altyapısında hizmet veren kurumların önemini belirten Aktaş, “Belediyesi ile Uedaş’ıyla, İngaz’ı ve Telekom’uyla bunlar ortak çalıştığımız ve beraber proje yürüttüğümüz kurumlar. Ayrı ayrı kurumlar olsak ta aynı menfaatler aynı idealler doğrultusunda çalıştığımız kurumlar. İnşallah yeni göreve başlayan müdürümüzle beraberde uyumlu bir şekilde İnegöl’ün büyüyen, İnegöl’ün gelişen, İnegöl’ün projelerini gerçekleştirmek adına hep birlikte hareket edeceğiz” dedi.

 

UEDAŞ İnegöl şube müdürü ve ekibine başarılar dileyen Aktaş, söz konusu İnegöl olduğunda her zaman yardıma hazır olduklarını bildirdi.

 

İNEGÖL’ÜN MENFAATLERİ ÜZERİNDE ÇALIŞACAĞIZ

Şube müdürü Enis Gürer ise; Başkan Aktaş’ın büyük nezaket gösterdiğini ifade ederek, ziyaretten dolayı teşekkür ettiler. Kendilerini yalnız hissettirmediklerini ifade eden Gürer;  birlikte bir takım hizmetler yapmaya çalışacaklarını belirterek; “Netice olarak İnegöl’ün menfaatleri üzerinde çalışacağız. Hep beraber olacağımız için kendisine çok teşekkür ediyorum” dedi.

 

Gürer; ziyaretinden dolayı başkan Aktaş’a teşekkür ederek, kurumlar arası işbirliği için her zaman birlikte olma mesajları verdi



Bir Yorum Yazın

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.

betnis giriş
betnis
yakabet giriş