Birlik ve beraberliğe kastediliyor

Avrupa Paletçiler Birliği (EPAL) Türkiye Ulusal Komitesi Tüm EPAL Palet Üreticileri Kalite Derneği (TEPAL) Başkanı Muzaffer Balcıoğlu, son günlerde artan terör olayları ve Ankara’da yapılan bombalı saldırının doğrudan Türkiye’nin birlik ve bütünlüğüne kast eden güçlerce tezgâhlandığını söyledi.

Yayınlama: 19.02.2016
466
A+
A-

Tırmanışa geçen terör olaylarının kaynağının dışarıda olduğunu söyleyen Muzaffer Balcıoğlu, hedefin Türkiye’nin yükselişine sekte vurmak ve Türkiye’yi kendi içine hapsetmek olduğunu belirtti. Balcıoğlu, yaşanan olayların son bulması için başta siyasetçiler olmak üzere bütün kesimlerin birlik ve beraberliğe daha çok önem vermesi gerektiğini bir dönemden geçildiğini söyledi.

 

Muzaffer Balcıoğlu, son günlerde tırmanışa geçen ve güvenlik güçlerimizden masum vatandaşlarımıza kadar uzanan terör saldırılarına önceki gün Ankara’da yeni bir halkanın eklendiğine vurgu yaptı. Balcıoğlu, yaşanan menfur olayların toplumun tüm kesimlerinde derin bir üzüntüye neden olduğunu vurgulayan Muzaffer Balcıoğlu, “Üst üste yaşanan hain saldırılar karşısında kahramanca vatan savunması yapan asker, polis ve sivil halkımızdan şehit olanlar, yüreğimize kor düşürmüştür” dedi.






           

Tarihin her döneminde farklı farklı stratejilerin bir parçası olarak kanlı saldırılara maruz kalan büyük Türk milletinin, her defasında bu badireleri atlatmayı başardığını vurgulayan Muzaffer Balcıoğlu şunları söyledi:  “Kimsenin şüphesi olmasın ki, son günlerde artan bu eli kanlı terör belasının üstesinden de geleceğiz.  Bu ülkede yaşayan 78 milyon kardeştir. Türkiye’de Kürt sorunu olmadığı bir gerçektir. Bizler binlerce yıldır bu coğrafyada kardeşçe yaşadık. Birbirimizden kız alıp verdik. Bir ve beraber olduk. Birlik ve beraberliğimiz devam ettiği müddetçe, ülkemizin bütünlüğüne kast eden düşmanların çabaları boşa çıkacaktır. Şehit kanlarıyla sulanarak vatan yapılan bu topraklar, her türlü terör ve saldırgan tutumun mezarı olacaktır. Bu toprakları vatan yapma ve bu vatanı koruma uğrunda canlarını feda eden tüm şehitlerimize, en son Ankara’da şehit olan Mehmetçiklerimize Yüce Allah’tan rahmet, yaralılarımıza acil şifalar, kederli ailelerine ve Milletimize baş sağlığı dilerim”



Bir Yorum Yazın

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.

betnis giriş
betnis
yakabet giriş