Kavun ve karpuz tezgâhlarının ihale edildi

İnegöl Belediyesi şehrin muhtelif yerlerinde yapılan tek tip modern kavun ve karpuz tezgâhlarının ihalesini gerçekleştirdi.

Yayınlama: 21.04.2015
606
A+
A-

17 adet sergi için çıkılan kiralama ihalesinin ardından derme çatma baraka ve çadırlarda kavun ve karpuz satışına müsaade edilmeyeceği açıklandı.

 

İHALE 3 YILLIK YAPILDI






Sani Konukoğlu Konferans Salonunda gerçekleşen ihaleye ilişkin açıklamalarda bulunan İnegöl Belediye Başkan Yardımcısı G. Sabri Günaydın şunları dile getirdi: Şehrin muhtelif yerlerinde 17 adet sergi yeri için kiralama ihalesi yapılmıştır. Her bir sergi 15 metrekare olarak planlanmıştır. İhalenin 3 yıllık (sezonluk) toplam muhammen bedeli 7200 TL’dir. Her bir sezon 1 Mayıs – 31 Ekim tarihleri arasını kapsar. Sergiler kent estetiğine zarar vermeyecek şekilde tek tip olarak modernize edilmiştir. Oluşturulan kavun, karpuz sergileri İnegöl Belediyesinin denetiminde olacaktır. Sergiler kamu alanları içerisinde, yaya ve araç trafiğini engellemeyecek şekilde yerleştirilecektir. Söz konusu muhammen bedelin 3600 TL’si sabit sergi yeri maliyeti olup kalan kısım üzerinden aylık kiranın açık arttırma suretiyle ihalesi yapılmıştır. Bu yerlerin haricinde derme çatma, baraka ve çadırlarda satışa müsaade edilmeyecektir. Özel mülkiyetteki arsalarda satış yapmak isteyen ve gerekli belgelere haiz olan esnafımız belediyemizden projesinin almak üzere aynı şekilde aynı tip yapmak şartıyla satış yapmasına müsaade edilecektir.

 

 



Bir Yorum Yazın

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.

betnis giriş
betnis
yakabet giriş