Kurtuluş’da Play-Off’u istiyor

Kurtuluşspor Teknik Direktörü Haluk Metin, haftasonu Kafkasspor karşısında galibiyet elde ederek Play-Off iddiasını sürdürmek istediklerini belirterek; “Dostluk çerçevesinde bir maç olsun” dedi.

Yayınlama: 01.03.2016
359
A+
A-

Kurtuluşspor Teknik Direktörü Haluk Metin, Fethiyespor maçının ardından değerlendirmelerde bulundu.

 

ÇOK GOL KAÇIRDIK






Kurtuluşspor Teknik Direktörü Haluk Metin, “Son haftalarda form grafiği yükselen Fethiyespor ile talihsiz bir maç oynadık. Maçın zor geçeceğini biliyorduk. Galip gelmek için her şeyi yaptık. Rakibimize gol pozisyonu vermedik. Girdiğimiz gol pozisyonlarını değerlendirmedik, çok gol kaçırdık. Bizim amacımız golü erken bulup, rahatlamak ve daha bir özgüvenle oynamaktı. İlk yarının son dakikasında köşe atışından şansız bir gol yedik. 2. yarıda baskıyı daha da artırdık. Beraberliği yakalamak için yüklendik. 79. dakikada aradığımız golü de bulduk. Kalan dakikalarda girdiğimiz pozisyonları değerlendiremeyince sahadan bir puan ile ayrılmak zorunda kaldık” dedi.

 

KAFKASSPOR’U YENEBİLECEK KALİTEDEYİZ

Metin, haftasonu karşılaşacakları Kafkasspor maçını kazanıp Play-Off’a yükselme mücadelesini son haftaya kadar sürdürmek istediklerini belirterek, “Pazar günü Kafkasspor ile final maçına çıkacağız. Maçı kazanacak kalitede, güçlü ve başarılı bir takıma sahibiz. Takımımızda motivasyon üst seviyede. Kafkasspor maçını kazanıp Play-Off’a kalmak istiyoruz. Play-Off’ta da İnegöl’ümüzü en iyi şekilde temsil edip, BAL’a yükselmek istiyoruz” şeklinde konuştu.

 

DOSTLUK ÇERÇEVESİNDE BİR MAÇ OLSUN

Pazar günü karşılaşacakları Kafkasspor maçı için tüm taraftarları tribüne davet eden Metin, “İnegöl’ün kazanacağı bir maç olacak. Müsabakalar gelir geçer ancak bize her zaman dostluk gerekli. Maçın da dostluk çerçevesinde geçmesini temenni ediyorum. İnşallah taraftarlara güzel bir maç izletiriz ve sonuç ne olursa olsun dostluğun ön plana çıkacağına inanıyorum” ifadelerini kullandı.



Bir Yorum Yazın

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.

betnis giriş
betnis
yakabet giriş